Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

AT-Lastenturvan monikkoiltapäivä

30.1.2016 @ 15:00 - 18:00

Tervetuloa A-T-Lastenturvan monikkoiltapäivään!

Kyseessä exklusiivinen iltapäivä vain monikkoperheille. Alennukset ovat esillä vain tuona iltana, vain illan osallistujille. Tavoitteenamme on järjestää yksityinen ilta, jossa voitte tutustua muihin monikkoperheisiin, nauttia hetken lämpimästä kahvista sekä pienestä purtavasta. Illan aikana tarjoamme erittäin kovia ja harvinaisia alennuksia erityisesti turvaistuimista ja lastenvaunuista, lisäksi tarjoamme kuten aina, koko valikoiman ovh-tuotteista -10% sekä muutaman extraextra alennuksen. Kun monikkoperheessä on paljon menoa ja meininkiä, apuvälineiden toimivuus on tärkeässä asemassa, nyt haluamme tarjota uusinta, parasta sekä laadukkainta parhaisiin hintoihin, juuri teille! Tervetuloa!

Tuntuvia tarjouksia on tulossa ainakin alla oleviin merkkeihin ja tarjoukset voi hyödyntää ostamalla paikan päällä tai tekemällä käsiraha-varauksen/tilauksen. Käsiraha on 10% loppusummasta. Huom! Erikoistarjoukset ovat voimassa vain tapahtuman aikana.

Tutustu tuotteisiin etukäteen alla olevista linkeistä.

Tutustu myymälään ja valikoimaan www.lastenturva.fi

A-T-Lastenturva tarjoaa yli 20-vuoden kokemuksella erittäin asiantuntevaa palvelua kaikissa perheen lastentarvikehankinnoissa. Myymälässä on erittäin suuri valikoima uutuus -ja klassikkotuotteita. Vauvan ja lapsen erilaisissa tarvikkeissa liike tarjoaa yhden Suomen suurimmista valikoimista. Sisäpihan parkkipaikalla voi sovittaa vaunuja ja turvaistuimia autoon. Lapsille on leikkipaikka.

Tapahtuma on kaikille monikkoperheille ja monikkoja odottaville. Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt 28.1., mutta tapahtumaan voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista, toki tarjottavat on laskettu ilmoittautumisten perusteella. Mutta kannattaa tulla katsomaan ja hyödyntämään harvinaiset tarjoukset, jotka on suunniteltu nimenomaan monikkoperheiden tarpeisiin.

Tiedot

Päivämäärä:
30.1.2016
Aika:
15:00 - 18:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

AT-Lastenturva
Martinkyläntie 54
Vantaa,
+ Google Map

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi