Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KappAhl Forum -ostosilta PERUUTETTU

5.5.2018 @ 18:00

PERUUTETTU pienen osallistujamäärän vuoksi!

Toivetapahtuma järjestetään taas – shoppailuilta Forumin Kappahlissa! Nyt pääsee ostoksille rauhassa, ilman sylillistä lapsia tai ruuhkaa sovituskoppeihin, ja vieläpä edullisesti ja erittäin hyvässä seurassa! Tervetuloa raikastamaan vaatekaapin sisältöä ja hankkimaan vaatetusta kevään ja kesän juhliin sekä arkisiinkin päiviin.

Helsingin Forumin KappAhl tarjoaa meille exclusive-ostosillan: liikkeen sulkiessa ovensa muulta yleisöltä klo 18 ystävällinen henkilökunta jää auttamaan meitä vaatevalinnoissamme. Valikoima kattaa niin naisten, lasten kuin miestenkin vaatteet ja asusteet. Jotta päätöksenteko olisi helppoa, saamme 30 % alennusta kaikista tuotteista. Kiireettömän ostosillan kruunaa pikkusyötävä ja alkoholiton juomatarjoilu. Voiko shoppailu olla enää mukavampaa?

Kevään ostosillassa uutena piristävänä lisänä mahdollisuus ottaa pikakampaus. Katsotaan saadaanko iltaan muutakin kivaa lisäohjelmaa 🙂

Tilaisuus on ensisijaisesti HMP:n jäsenille, mutta jäsen voi ottaa mukaan muutaman ystävän. Myös jäsenperheiden lapset ovat tervetulleita tekemään omat vaatevalintansa.

Kysymykset tapahtumasta tapahtuma@hmp.fi

Tiedot

Päivämäärä:
5.5.2018
Aika:
18:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi