Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Leppävaaran kirpputori

17.9.2016 @ 10:00 - 13:00

10€

Perinteisillä HMP:n kirppareilla voi myydä eri ikäisten lasten vaatteita, leluja ja muuta käyttötavaraa sekä äitiysvaatteita yms. tarvikkeita.

Jokaiselle myyjälle on varattu myyntipöytä ja pöydän vieressä on tilaa omalle rekille. Koska tilat ovat rajalliset, emme suosittele rattaita ja muita isompia tarvikkeita tuotavaksi myyntiin. Myytävien vaatteiden ja tarvikkeiden on oltava kohtuullisen hyvässä kunnossa.

Myyntipaikat on tarkoitettu Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n jäsenille ja myyntipaikkoja on Leppävaarassa 40. Kaikki myyjät osallistuvat pöytien alkujärjestelyihin ja loppusiivoukseen. Myyntipaikan hinta on 10 euroa.

Ovet avataan myyjille klo 9. Myyjien läsnäolo tarkistetaan puolen tunnin sisällä ovien avautumisesta. Ostajat pääsevät sisään klo 10 ja myynti loppuu klo 13.

Leppävaaran kirpparin sijainti: Ruusutorpan koulu, kauppakeskus Sellon läheisyydessä, osoite Leppävaarankatu 24.

Myyntipaikkavaraukset 17.8. – 14.9.2016 Jäsenille-osion sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Huom! Ilmoita vain yksi aikuinen = yksi myyntipaikka. Viimeinen peruutuspäivä on 14.9. ja peruuttamattomista paikoista peritään 10€ paikkamaksu. Paikkamaksu laskutetaan sähköpostitse 16.9.2016 ja maksuaika laskulle on 14 vrk.

Mahdollisuutta järjestää HMP:n syyskirppis myös jossain muualla pääkaupunkiseudulla selvitetään. Huom! Jos tiedät hyvän paikan järjestää kirppiksiä Vantaalla tai Helsingissä, lähetä viestiä tapahtuma@hmp.fi.

Lisätietoja (ei ilmoittautumisia) eeva.tokoi@hmp.fi

Tiedot

Päivämäärä:
17.9.2016
Aika:
10:00 - 13:00
Hinta:
10€
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Ruusutorpan koulu
Leppävaarankatu 24
Espoo,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com