Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Raatikko: Pottuwarvas lomailee

3.2.2018 @ 16:00 - 17:00

8€

Kaksostenpäivää juhlistetaan tänä vuonna yksityisnäytöksellä tanssiteatteri Raatikossa!

Sirkusnarri Pottuwarvas on todellinen haaveilija. Tällä kertaa hän uneksii lomasta paratiisisaarella palmun alla. Herätys Pottuwarvas – yleisö on jo paikoillaan, esitys alkaa!

Lomailu olisi ihanaa myös Sirkusprinsessa Esmeraldan mielestä mutta mihin laitetaan yleisö, joka on tullut katsomaan esitystä? Löytyisikö ratkaisu Loppumattoman Loman Tivolista, jossa sekä esiintyjät että katsojat voivat lomailla ja olla töissä samaan aikaan?

Osallistavassa lastenesityksessä katsojat matkaavat sirkusseurueen mukana hiekkamaisemasta toiseen. Tervetuloa aktiivilomalle Tanssiteatteri Raatikkoon!

Pottuwarvas lomailee on neljäs osa Narri Pottuwarpaan ja Sirkusprinsessa Esmeralda Kultawarpaan seikkailuja. Parivaljakko teki ensiesiintymisensä Raatikon Sirkus Warvas –teoksessa. Sen jälkeen on kaksikolta valmistunut teokset Pottuwarvas seikkailee sekä Pottuwarvas ja lentävä matto.

Ikäsuositus 3-vuotiaasta ylöspäin. Kesto noin 50 min. Liput 8 euroa henkilö.

Ilmoittautuminen 11.1. – 31.1.2018 Jäsenille-osion sähköisellä ilmoittautumislomakkeella (sivu Tapahtumiin ilmoittautuminen näkyy, kun on rekisteröitynyt sivuston käyttäjäksi ja on sisäänkirjautuneena sivustolle).  Viimeinen peruutuspäivä on 31.1. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut sitoutuu lunastamaan liput, jos hän ei pystykään käyttämään lippuja eikä lipuille ei löydy toista käyttäjää. Liput laskutetaan jäseniltä 3.2.2018 ja laskulle tulee 7 pv maksuaika. Jälki-ilmoittautumiset osoitteeseen tapahtuma@hmp.fi

Käsikirjoitus ja koreografia: Marja Korhola
Lavastus ja puvut: Terttu Torkkola
Valo- ja äänisuunnittelu: Roy Boswell
Esiintyjät: Saara-Elina Partanen/Ulla Väätäinen ja Valter Sui

Tiedot

Päivämäärä:
3.2.2018
Aika:
16:00 - 17:00
Hinta:
8€
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Tanssiteatteri Raatikko
Viertolankuja 4 B
Vantaa, 01300
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.raatikko.fi

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi