Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teatteri Hevosenkenkä: Kaunotar ja Hirviö

18.3.2018 @ 15:00 - 16:00

Tervetuloa HMP:n yksityisnäytökseen katsomaan esitystä Kaunotar ja Hirviö.

Hevosenkengän Kaunotar ja Hirviö on kiehtova satuseikkailu, jossa klassinen tarina on sijoitettu raikkaasti uuteen tapahtumapaikkaan, taidemuseoon. Kaikki sadun elementit, jännittävä juoni, hauskat hahmot, syvällinen sanoma ja onnellinen loppu, on kiedottu kaikenikäisiä puhuttelevaan muotoon. Erikoisesti on keskitytty tutkimaan sitä, mikä on tehnyt Hirviöstä “hirviön” ja mikä pelastaa hänet tästä piinallisesta olotilasta. Sadun keinoin käsitellään osoittelematta nykyajan piinaa, kiusaamista ja miten se voidaan voittaa. Näytelmässä on paljon musiikkia ja vitsikkäitä lauluja. Pieni ja vähän suurempikin katsoja huokaisee ihastuksesta, kun punainen samettiesirippu aukeaa ja satu voi alkaa.

Lipun hinta on yhdistyksen jäsenperheille 8 euroa / henkilö ja muille 10 euroa / henkilö (lipun normihinta 14,50).  Hintaan sisältyy jäätelöpuikko tai kahvi. Esityksen suositusikä on 3-vuotiaasta ylöspäin. Kesto noin 50 min.

Ilmoittautuminen 11.1. – 14.3.2018 Jäsenille-osion sähköisellä ilmoittautumislomakkeella (sivu Tapahtumiin ilmoittautuminen näkyy, kun on rekisteröitynyt sivuston käyttäjäksi ja on sisäänkirjautuneena sivustolle).  Viimeinen peruutuspäivä on 14.3. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut sitoutuu lunastamaan liput, jos hän ei pystykään käyttämään lippuja eikä lipuille ei löydy toista käyttäjää. Liput laskutetaan jäseniltä 18.3.2018 ja laskulle tulee 7 pv maksuaika.

 

Tiedot

Päivämäärä:
18.3.2018
Aika:
15:00 - 16:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Teatteri Hevosenkenkä
Juhannusmäki 2
Espoo,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi