Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tikkurilan teatteri: Peter Pan

28.1.2018 @ 15:00 - 16:45

9€ - 13€

Tikkurilan Teatterin kevätohjelmiston avaus lennättää katsojat Mikä-Mikä-Maahan!

Peter Pan perustuu J. M. Barrien yli sata vuotta vanhaan satuun pojasta, joka ei halunnut kasvaa isoksi. Kaikki tuntevat Peterin, Helinä-keijun, Leenan, Mikon, Jukan, kadonneet pojat ja tietenkin pelätyn Kapteeni Koukun merirosvojoukkoineen. Tikkurilan Teatterikoulun oppilaat tarttuvat nyt tuttuun tarinaan ja ravistelevat sitä huolella!

Mikä-Mikä-Maahan pääsee mukaan jokainen, joka haluaa. Tarvitaan vain hieman keijukaispölyä, huiman iloisia ajatuksia ja ripaus rohkeutta. Klassikkosadun viehätys piileekin juuri siinä, että se muistuttaa meitä lasten kyvystä käyttää mielikuvitustaan. Kasvaminenkin voi olla huima seikkailu, mutta sitä kohti ei tarvitse kiirehtiä – ja leikkimistä ei tarvitse lopettaa koskaan!

Tammikuussa ensi-iltansa saava Peter Pan on tarina lapsuudesta, kasvamisesta, leikistä, vastuusta sekä mielikuvituksen voimasta. Näyttävä ja energinen tulkinta sopii lapsille 6-vuotiaasta ylöspäin. Esityksen kesto noin 1 h 45 min, sisältää väliajan. Väliaikatarjoilut voit tilata ennakkoon Kahvi Charlotta Vernissasta! Lisätiedot teatterin nettisivuilta.

Liput 9 euroa lapset ja 13 euroa aikuiset (normihinta 12 / 16 euroa). Jos HMP:n jäsenistöstä ei näytä tulevan yli 30 osallistujaa, niin lippuja voidaan myydä myös muille kuin jäsenille. Ryhmälle on varattu 40 lippua.

Ilmoittautuminen 8. – 21.1.2018 Jäsenille-osion sähköisellä ilmoittautumislomakkeella (sivu Tapahtumiin ilmoittautuminen näkyy, kun on rekisteröitynyt sivuston käyttäjäksi ja on sisäänkirjautuneena sivustolle).  Viimeinen peruutuspäivä on 21.1. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut sitoutuu lunastamaan liput, jos hän ei pystykään käyttämään lippuja eikä lipuille ei löydy toista käyttäjää. Liput laskutetaan jäseniltä 28.1.2018 ja laskulle tulee 7 pv maksuaika.

Tiedot

Päivämäärä:
28.1.2018
Aika:
15:00 - 16:45
Hinta:
9€ - 13€
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Kulttuurikeskus Vernissa
Tikkurilantie 36
Vantaa, 01300
+ Google Map
Kotisivu:
http://www.vernissa.net

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi