Jatka jäsenyyttäsi – jäsenmaksulaskut postissa

Vuoden 2017 jäsenmaksulaskut on lähetetty valtaosalle jäsenistä sähköpostitse sunnuntaina 19.3. ja viestin otsikko on ”Jäsenmaksu 2017 – Helsingin Seudun Monikkoperheet ry”. Loput saavat laskun postitse viikon 12 lopulla. Sähköpostitse lähettävät jäsenmaksuviestit saattavat mennä roskapostiin, joten kurkkaathan sieltä tarvittaessa. Muistuttelemme vielä myöhemmin jäsenmaksun maksamisesta. Vuoden 2017 jäsenmaksu on 25 euroa. Jäsenenä saat Monikko-lehden sekä voit osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.

Jäsenmaksun (noin huhtikuun puoliväliin mennessä) maksaneet saavat uuden jäsenkortin Monikko 2/2017 lehden mukana toukokuun alussa. Vuoden 2016 jäsenkortti on voimassa huhtikuun loppuun. Monikko-lehden postituslista otetaan ulos jäsenrekisteristä noin 2 viikkoa ennen sen ilmestymistä ennen lehden painoon menoa.

Jos jäsenmaksun maksu ei näy yhdistyksen tilillä postituslistaa tulostettaessa, niin jäsensihteeri postittaa lehden jälkikäteen, näillä näkymin touko-kesäkuun vaihteessa. Tästä aiheutuu kuitenkin lisätyötä ja -kulua yhdistykselle, joten toivoisimme että mahdollimman monelle lehti voitaisiin postittaa suoraan painotalolta.

Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti jäsen katsotaan eronneeksi, jos jäsen on jättänyt erääntyneen jäsenmaksunsa maksamatta neljän kuukauden kuluttua sen erääntymisestä.