Kevään 2018 tapahtumia

Vuoden 2018 tapahtumakausi avataan heti tammikuussa. Ilmailumuseossa Pikku Pilotin lentokouluun pääsee kahdessa ryhmässä 14.1. Monikkoäitien kestosuosikki tapahtumissa on Toiminnallinen vatsaluento, joka järjestetään tänä kevään heti tammikuussa 21.1.

Monikko 4/2017 ilmoitettu uusien yhdistysaktiivien iltapäivä 27.1. on valitettavasti peruttu vetäjille tulleiden henkilökohtaisten esteiden vuoksi. Tapaaminen pidetään kevään aikana myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Ylimääräinen yhdistyksen kokous päättää 28.1. klo 14 Suomen Monikkoperheet ry:n lehden tilaamisesta jäsenistölle ja vahvistaa vuoden 2018 jäsenmaksun. Kokous on ennen Peter Pan -esitystä. Huom! Muuttunut aika ja paikka!

Tikkurilan teatteri vie yli 6-vuotiaat seikkailulle Peter Panin satumaailmaan su 28.1. klo 15.

Kaksostenpäivää juhlitaan 2.2. ja sitä juhlistetaan Tanssiteatteri Raatikon yksityisnäytöksessä la 3.2. klo 16 esityksellä Pottuwarvas lomailee. Mahdollisesti tulossa myös muuta kaksostenpäivän tapahtumaa tähän viikonloppuun.

Teatteri Hevosenkengässä on yhdistyksen yksityisnäytös 18.3. ja tänä vuonna esityksenä on maaliskuussa ensi-iltansa saava Kaunotar ja Hirviö.

Ruusutorpan koululla on kattoremontti, joka estää ruokalan käytön. Siellä ei voida tänä keväänä kirppistä järjestää. Jos on mielessä vastaava vaihtoehtoinen kirppikselle sopiva paikka, niin ole yhteydessä tapahtuma@hmp.fi

Lisätietoja kevään muista tapahtumista tulossa tapahtumakalenterin täydentyessä.