Tuplana

Syksyn tapahtumia

Kalenteriin kannattaa nyt jo laittaa nämä tapahtumat syksylle ja ilmoittautua mukaan niihin tapahtumiin, joiden ilmoittautuminen on avoinna. Lisää tapahtumia tulossa!

Janna Rantala tulee kertomaan monikkovanhemmille esiteiniyden ja teini-iän haasteista la 7.10. Leppävaaraan Sellon kirjastoon.

Ainutlaatuista Tuplana-esitystä suosittelemme kaikille monikkovanhemmille ja siitä on tänä syksynä nähtävissä vielä kaksi esitystä Kansallisteatterin Lavaklubilla. Keräämme ryhmää la 21.10. esitykseen.

Marks&Spencerin tyyli-illassa 23.10. pääsemme taas tutustumaan kauden vaatetustrendeihin ja tekemään ostoksia hyvässä seurassa sekä alehintaan.

Kuvamuisto järjestää lasten ja perheen valokuvauksen studiollaan la 28.10.

Isänpäiväviikonloppuna 11. – 12.11. on ohjelmassa jo useana vuotena tapahtumakalenterissa monikkoperheitä edullisilla ryhmälipuilla ilahduttanut Hurjaruuthin Talvisirkus (ilmoittautuminen avoinna)!

KappAhlin ostosillassa la 11.11. voi tehdä viimehetken isänpäivälahjahankinnat tai katsoa itselleen jotain vaikkapa jotain kivaa pikkujouluihin.

Pikkujouluja vietetään tunnelmallisessa Puistokulmassa la 18.11. Joulutunnelmiin monikkoperheitä virittelee vatsastapuhuja Sari Aalto ja esityksen jälkeen on tarjolla joulupuuroa.

Vastaa