Yhdistys

Helsingin Seudun Monikkoperheet ry on perustettu tukemaan monikkoperheitä elämän joka vaiheissa. Yhdessä järjestämme harrastustoimintaa ja tapahtumia kaikille jäsenperheillemme ja kaikille perheenjäsenille yhdessä ja erikseen. Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin.

Yksi tärkeä osa toimintaamme on perhevalmennus. Haluamme tukea ja neuvoa perheitä jo odotusvaiheesta asti – siitä asti, kun perhettä on kohdannut iloisen haastava monikkouutinen! Monikkovanhemmat ovatkin tervetulleita mukaan toimintaamme heti odotusajasta alkaen – esimerkiksi Helsingin seudulla järjestettäviin monikkotapaamisiin. Lisää monikkoustietoa saat kattojärjestömme Suomen Monikkoperheet ry:n internetsivuilta www.suomenmonikkoperheet.fi

Tarjoamme mahdollisuuksia vanhempien virkistymiselle, sekä lasten – ja koko perheen puuhakkaaseen toimintaan. Toimintaamme siivittävät myös laadukkaat asiantuntijaluentomme, joissa monikkous on luonnollisesti aina otettu huomioon. Järjestämme myös kaksi kertaa vuodessa kirpputorit, elokuussa lasten olympialaiset, 2.2. lähettyvillä kaksostenpäivän juhlat sekä muita perinteiksi vakiintuneita että vaihtelevia tapahtumia. Yhdistyksemme jäsenlehti Monikko ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Haluamme tuottaa toiminnallamme iloa, elämyksiä, vertaistukea ja matalaa kynnystä osallistua yhdessä muiden monikkoperheiden kanssa! Tervetuloa mukaan iloa, tietoa ja tukea antavaan toimintaamme!

Yhdistyksen säännöt, toimintasuunnitelma ja  toimintakertomus

Tutustu myös yhdistyksen 25-vuotiseen historiaan lukemalla mielenkiintoinen historiikki.

YHDISTYKSEN HALLITUS

Yhdistyksen hallitus ja aktiivit koostuvat meistä monikkoäideistä, jotka saapuvat kokouksiin vaihtelevasti hyvällä energialla tai suurin silmäpussein varustettuina, mutta aina ilolla työstämään ja kehittämään yhdistyksen hienoa, koko perhettä palkitsevaa toimintaa! Yhdistystyötä tehdään vapaaehtoistyönä oman työn ja perhe-elämän ohessa, ilman rahallista korvausta. Hallituksen jäsenet tavoitat sähköpostitse osoitteilla etunimi.sukunimi@hmp.fi. HMP hallitus toimikaudella 2016-2017:

Hanna Lenkola

Puheenjohtaja

Hanna on puhelias, herkästi innostuva, toimeen tarttuva, kekseliäs ja yhteistyökykyinen viime tipassa tekijä sekä kaiken kukkuraksi 11/08 syntyneen Oton ja 08/11 syntyneiden Ennin ja Ilonan äitee.

Eeva Tokoi

Varapuheenjohtaja, tapahtumavastaava, some

Eeva Tokoi on kaikenlaista järjestelevä,  joustava, perheestään iloitseva, ”kotona mökkeilevä” hyvän ruoan ystävä sekä vieläpä 07/07 syntyneen Leon ja 10/09 syntyneiden Ellen ja Joelin äiti.

Heli Laine

Hallituksen jäsen ja rahastonhoitaja

Heli on numerotarkka, tehokas touhuaja ja kahden yksöstytön ja kaksopoikien äiti.

Ilona Hooli

Hallituksen jäsen

Ilona on 12/11 syntyneiden velikultien äiti ja mukana myös Suomen Monikkoperheet ry:n hallituksessa.

Taija Elste

Hallituksen jäsen

Taija on iloinen, humoristinen, itsepäinen, kekseliäs, touhukas ja 03/04 syntyneiden Ronjan ja Metan äityli.

sanna-narevaara

Sanna Närevaara

Hallituksen varajäsen, some, jäsenedut, perhevalmennus

Sanna on reipas ja positiivinen 12/2011 syntyneiden söpöjen tyttökaksosten ihana äiskäliini.

maria-seitsamo2015

Maria Seitsamo

Hallituksen jäsen

Maria on sosiaalinen, huolehtija, malttamaton ja tietenkin 05/10 syntyneiden Danielin ja Oliverin sekä 08/14 syntyneen Viljamin äippä.

Yhdistyksen hallituksen varajäsenet ja aktiivit toimikaudella 2016-2017

Johanna Haapkylä (perhevalmennus, SMP-yhteyshenkilö)

Maiju Mikkonen (hallituksen varajäsen, some)

HMP luottamushenkilöt