Jäsenedut

Seikkailupuisto KorkeeJäsenhinta Seikkailupuisto Korkeeseen Suomen Monikkoperheet ry:n paikallisyhdistyksen jäsenkortilla

Seikkailupuisto Korkeeseen Mustikkamaalle tai Paloheinään Suomen Monikkoperheet ry:n paikallisyhdistyksen jäsenkortilla koko seurueen kiipeilijät kantoradoille hintaan 10 eur / kiipeilijä (norm. 14 eur) ja  latvaradoille 20 e / kiipeilijä (norm. 24 eur).  Kantoradat vain Mustikkamaalla. Tee ennakkovaraus yli 10 h ryhmälle. Etu on voimassa kiipeilykauden 2017 loppuun. Tutustu seikkailupuistoon ja tarkista aukioloajat www.korkee.fi

Debora Fysio10% alennus kaikista normaalihinnoista HMP:n jäsenkorttia näyttämällä

10% alennus kaikista normaalihinnoista HMP:n jäsenkorttia näyttämällä

20% alennus edullisemmasta tuotteesta kun ostat vähintään kaksin kappalein (norm.hinnoista)

Vekaravintti

Vauvapop

10% kaksosten vaunuista ja tuotteista kaksin kappalein, muista 5% ale, verkkokaupassa sekä Ideaparkin Vauvapop-liikkeessä

10% norm.hintaisista tuotteista, kuponkikoodi: HMP

Lasten tossut

10% norm.hintaisista tuotteista, kuponkikoodi: HMP

Jamkids

10% alennus kaikista Jamkids Musiikkikoulun tunneista

Vekaravintti

20% alennus edullisemmasta tuotteesta kun ostat vähintään kaksin kappalein  (normaaleista hinnoista)

Lastentarvike

Emmaljunga-tuotteet -5%, muut kaksostenrattaat -10%, muut tuotteet -10% tuplana ostettuina

Kirppanat

monikkolasten kausimaksut puoleen hintaan eli kaksi lasta yhden hinnalla yli 1-vuotiaiden vanhempi-lapsi-ryhmiin ja vauvajumpasta -50% alennus. Alennus ei koske kerta- tai kurssimaksuja eikä ryhmiä, joihin lapset osallistuvat ilman vanhempia (Lastentanssi).

Nella & Nuttu

10% alennus vähintään 2 viikon myyntipaikan hinnasta lastentarvikekirpputorilla

Hoplop

Jäsenkortilla monikkolasten sisäänpääsymaksusta -20%

Bebes

10% alennus normaalihintaisista tuotteista

HMP_lastenturva_logo    AT Lastenturva

10% ale kaikista tuotteista ja 5% aletuotteista

Jesper Junior LOGO  Jesper Junior

10% alennus normaalihintaisista tuotteista

RiinaLaine Riina Laine Body Painter

10% alennus tulevalle äidille tehtävästä vatsanmaalauksesta

Lisäksi etuja saa seuraavista liikkeistä

• Pii Poon LEGO-aiheinen perhetapahtuma on syyskuussa – jäsenkortilla saat ennakkoon Helsingin myymälästä ostetuista lipuista 10 % alennuksen! Lue lisää tapahtumasta
  • Dennis Virolainen Photography tarjoaa -20% alennuksen muotokuvauksesta.
  • Hieroja Jari Ahonen, Järvenpää: -15% kaikki hieronnat
  • Medishop: 15% alennusta kaikista tuotteista, Töölön myymälästä jäsenkortilla ja verkkokaupasta koodilla ”monikko”
  • Johanna Merenheimo, valokuvaaja, Studio Helsingissä, toimialue pääosin Uusimaa, miljöökuvaukset sopimuksen mukaan muillakin paikkakunnilla. www.merenheimo.com : -20% alennus normaalihintaisista kuvauksista (ei koske kampanjatarjouksia) ja -10% normaalihintaisista kuvatilauksista (ei koske erikoistuotteita kuten tauluja tms.)
  • Minimaraton: 10% alennusta Babyjogger-tuotteista, muista 5%
  • Suomen kosmetologikoulu: 15% alennusta hoidoista
  • Vauvapiste: 5% alennusta tuplarattaista tai kaksin kappalein ostetuista normaalihintaisista tuotteista

Ja vielä kaiken tämän lisäksi HMP:n jäsenenä saat myös kaikki Suomen Monikkoperheet ry:n jäsenedut käyttöösi! Näitä jäsenetuja ovat esim. alennus Muumimaailman ja Hoplopin lipuista sekä ostoista Ipanaisen ja Jesper Juniorin liikkeissä. Lisäksi alennuksia saa useista verkkokaupoista ja monista eri liikkeistä. Kannattaa tutustua!

Jos sinulla on ehdottaa jotakin jäsenetua, niin ota yhteyttä meihin. Jäsenedut ovat voimassa toistaiseksi, tarkista aina edun tarjoajalta voimassaolo. Muistathan, että jäsenedun saa vain voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä!