Voi välikausikengät!

Syyssateiden saapuessa iskee joka vuosi (ainakin meillä) pieni epätoivoinen paniikki; ovatko lasten saappaat vielä sopivat, käyttävätkö he enää saappaita tai mitenkäs ne edelliset välikausikengät, kestävätkö ne vielä vettä? 

Saappailla voi toki pomppia lätäköissä mielin määrin, mutta niillä on hieman hankala kävellä pidempiä matkoja (ja jossain vaiheessa tulee sekin ikäkausi, kun saappaita ei vaan enää voi käyttää, “kun ei kellään muullakaan oo”).  

Onneksi saimme Reimalta testattavaksemme heidän Wetter-välikausikenkänsä

Kenkien koon valintaa netin kautta helpottaa Reiman sivuilta löytyvä kokotaulukko. Kaupassa kokeillessa kenkien pohjallisissa on myös valintaa auttava merkintä.   

Wetter viettää jo 13. juhlavuottaan Reiman suosituimpana välikausikenkänä – eikä ihme. Kengät pitävät jalat kuivina rankemmallakin sateella. Niissä on koulukäytävän kiireessä pukemista helpottavat pikanauhat. Sen lisäksi, että ne tuntuvat testaajien mielestä mukavilta jalassa, ne ovat myös älyttömän siistin näköiset (niin lapsen kuin aikuisenkin mielestä). Kaiken lisäksi niissä on myös heijastin. 

Ja väreissäkin löytyy: pinkin, sinisen ja mustan lisäksi tarjolla on iloisen keltaiset ja luonnon vihreät kengät.  Päivittäisessä käytössä väistämättä likaantuvat kengät ovat myös konepestävät.