Myydään Ora Kaksosten-/ Sisarusrattaat tarvikkeineen

Etusivu Foorumit Kirppis Lastentarvikkeet Myydään Ora Kaksosten-/ Sisarusrattaat tarvikkeineen

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #8064
  011009
  Osallistuja

  Ora Land on käytännöllinen ja jämäkkä kulkupeli kaksosille tai eri ikäisille sisaruksille kaikenlaisiin maasto- ja sääolosuhteisiin. Kaikki osat ovat siistejä, täysin toimivia ja ehjiä, myös lisävarusteiden nepparit ja vetoketjut. Rattaiden mukana täydellinen varustesetti kaksosille ja vähän päälle. Uutena tämän setin arvo on yhteensä noin 1100E.

  Vaunun kokonaisleveys on 73,5 cm. Molemmat puolet ovat erikseen säädettäviä. Väri Musta/vaalea havunvihreä. Runko tukeva terästä/alumiinia. Vaunuosa voidaan kääntää kokonaan, eli pienokaisen menosuunta voidaan vaihtaa. Säädettävät selkänojat, etukaari ja jalkaosat. Työntöaisan korkeussäätö työntäjän pituuden mukaan. Mm. kuomu, vaunujen koko yläosa, etukaari ja ilmakumirenkaat pikakiinnityksellä nappia painamalla. Pienokaisen turvavöinä 5-pistevyöt. Yhden polkimen helppo jarrujärjestelmä.

  Kangasosat ovat todella muhkeat, vahvat ja suunniteltu nimenomaan pohjoismaiseen kylmään, tuuliseen ja lumiseen ilmastoon. Kangasosat pestäviä. Kuomun takana on verkollinen avattava tuuletusaukko. Erittäin suojainen ja lämpimäksi topattu jalkapeite. Peitteen etuläppä on tarvittaessa nostettavissa lisäsuojaksi kuomun eteen tuulta ja tuiskua vastaan ja myös melua vaimentamaan.

  Lisävarusteet:
  Lämmin topattu kantokoppa 2pl, kopassa irroitettava katto ja erilliset kopan tukirakenteet (tukirakenteita emme ole käyttäneet).
  Topattu jalkapeite. Oran rattaisiin kiinnitettävä hoitolaukku jonka ulko-osa irtoaa esim hoitoalustaksi. Laukussa hyvin taskuja. Huom. tällaista ei ole enää Oran valikoimassa.
  Vararenkaita. Pyöräpumppu. Sadesuoja (vetoketjullinen+heijastimet). Hyönteisverkot 3kpl. Pyörien suojat 2 paria, eli 8kpl. Pyöräpumppu ja rengassuojat rattaissa irroitettavassa pussukassa ja kulkee siten tarvittaessa mukana. Käyttöohjeet. Lisätietoja mallista Oran nettisivuilta.

  Yhteydenotto vain puhelimitse. Vain nouto Sipoosta. Ostaessasi saat kaupan päälle halutessasi muuta vauvakamaa, kuten pottaa, vaatteita, petivaatteita, leluja.

  Hinta 180E/tarjous

Ilmoituksen jättäjän yhteystiedot
Puhelinnumero: Milla 040-5707051
Sähköposti:
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.