2022 tapahtumia

Tiedotamme tulevista tapahtumista sitä mukaan, kun saamme niitä sovittua.

Marraskuusssa on 19.11. ostosilta KappAhl Iso Omenassa ja 20.11. vatsalihas- ja erkaumaworkshop.

Joulukuussa on vauvan unesta etäluento 3.12. ja pikkujouluja vietetään 10.12. Puistokulmassa. Näistä lisätietoja ja ilmoittautuminen tulossa pian.

Monikkoperhekahvilat Itä-Helsingissä Me-talo Meltsissä jatkuvat. Myös Tuusulassa on monikkoperhekahviloita. Kaikki monikkoperhetapaamiset löytyvät myös tapahtumakalenterista.

Syyskuussa pidettiin 11.9. lasten leikkimieliset olympialaiset Eläintarhan kentällä. Kesäkuussa tapahtumana oli Seikkailukierros Suomenlinnassa 18.6.

Kaksosten päivä 2.2.2022

Kaksosten päivän iloksi järjestimme 2.2. kaksi etämuskaria alle kouluikäisille lapsille.

Lisäksi Kaksosten päivän kunniaksi oli tarjolla etäteatteria! Yhdistyksen jäsenperheet voivat tilata maksuttoman katselukoodin jompaan kumpaan Linnateatterin esitykseen Etusivun juttu! tai Tatu ja Patu, syömään!

Lue valtakunnallisesta Kaksosten päivän tapahtumasta https://monikkoperheet.fi/toiminta/kaksosten-paiva/ . Tänä vuonna on tarjolla mielenkiintoinen webinaari.

Kaksosten päivän keksejä voi leipoa toki muinakin päivinä. Yksi resepti löytyy yllä linkitetyltä sivulta ja täältä löytyy toinen https://www.kinuskikissa.fi/kaksoskeksit

Ottaisimme ilolla uusia ideoita vastaan! Erityisesti toivoisimme ehdotuksia siitä, miten vertaistukea voisi jakaa nyt kun lähitapaamiset eivät ole mahdollisia.

Lähetä viestiä tapahtuma@hmp.fi, jos sinulla on mielessä tai tiedossa monikkoperheille sopivaa tekemistä!