Jäsenkortit 2019 lähetty sähköpostitse

Jäsenkortti

Jäsenkortti on muuttunut 1.4.2019 alkaen sähköiseen muotoon, paperikortteja ei enää toimiteta.

Jäsen on oikeutettu jakamaan jäsenkortin vain samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenelle.

  • Tallenna pdf-jäsenkortti puhelimeen/ mobiililaitteeseen.
  • Voit ottaa pdf-tiedostosta myös kuvakaappauksen. Koko pdf-tiedosto tulee näkyä.
  • Pdf-tiedoston voi myös tulostaa mustavalkoisena tai värillisenä.

Jäsenkortti toimitetaan sähköpostitse, kun 2019 jäsenmaksu on maksettu. Massapostitus jäsenmaksun maksaneille on tehty 28.4.2019.

Jos olet maksanut jäsenmaksun 2019, mutta et ole saanut jäsenkorttia, niin ole yhteydessä sähköpostitse jasenasiat@hmp.fi. Tarkistathan ensin, ettei jäsenkorttiviesti ole päätynyt mainokset- tai roskapostikansioon sähköpostissasi.

Jäsenmaksulaskut lähetetty

Vuoden 2019 jäsenmaksulaskut on lähetetty valtaosalle jäsenistä sähköpostitse 1.3. ja viestin otsikko on “Jäsenmaksu 2019 – Helsingin Seudun Monikkoperheet ry”. Postitse jäsenmaksulaskun saavat ne, joilla ei ole sähköpostiosoitetta jäsenrekisterissä. Sähköpostitse lähettävät jäsenmaksuviestit saattavat mennä roskapostiin, joten kurkkaathan sieltä tarvittaessa. Muistuttelemme vielä myöhemmin jäsenmaksun maksamisesta.

Vuoden 2019 jäsenmaksu on 25 euroa. Jäsenenä saat Suomen Monikkoperheet ry:n julkaiseman Monikkoperheet-lehden 4 numeroa. Voit myös hyödyntää valtakunnallisia ja paikallisia jäsenetuja ja osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.

Vuoden 2018 jäsenkortti on voimassa huhtikuun loppuun.

Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti jäsen katsotaan eronneeksi, jos jäsen on jättänyt erääntyneen jäsenmaksunsa maksamatta neljän kuukauden kuluttua sen erääntymisestä.