Jatka jäsenyyttäsi – jäsenmaksu laskut lähetetty

Vuoden 2018 jäsenmaksulaskut on lähetetty valtaosalle jäsenistä sähköpostitse 1.3. ja viestin otsikko on “Jäsenmaksu 2018 – Helsingin Seudun Monikkoperheet ry”. Postitse jäsenmaksulaskun saavat ne, joilla ei ole sähköpostiosoitetta jäsenrekisterissä. Sähköpostitse lähettävät jäsenmaksuviestit saattavat mennä roskapostiin, joten kurkkaathan sieltä tarvittaessa. Muistuttelemme vielä myöhemmin jäsenmaksun maksamisesta. Vuoden 2018 jäsenmaksu on 25 euroa. Jäsenenä saat Suomen Monikkoperheet ry:n julkaiseman Monikkoperheet-lehden 4 numeroa. Voit myös hyödyntää valtakunnallisia ja paikallisia jäsenetuja ja osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.

Jäsenmaksun maksaneet saavat uuden jäsenkortin Monikko 1/2018 lehden mukana viikolla 15. Tämä on yhdistyksen oman lehden viimeinen numero. Vuoden 2017 jäsenkortti on voimassa huhtikuun loppuun. Monikko-lehden postituslista tehdään viikolla 13.

Jos jäsenmaksun maksu ei näy yhdistyksen tilillä postituslistaa tulostettaessa, niin jäsensihteeri postittaa lehden jälkikäteen toukokuussa. Tästä aiheutuu kuitenkin lisätyötä ja -kulua yhdistykselle, joten toivoisimme että mahdollisimman monelle lehti voitaisiin postittaa suoraan painotalolta.

Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti jäsen katsotaan eronneeksi, jos jäsen on jättänyt erääntyneen jäsenmaksunsa maksamatta neljän kuukauden kuluttua sen erääntymisestä.