Kevään 2018 tapahtumia

Vuoden 2018 tapahtumakaudella on vielä muutama tapahtuma jäljellä.

Kevään kalenterissa myös toukokuun lopulle löytyy jo useasti järjestetty polkuautokoulu sekä muutaman kerran järjestetty ja suosituksi huomattu pyöräilykoulu 27.5. Jos olet menossa Naisten Kympille, niin hyvää tsemppausta, treeniseuraa ja juoksua erota löytyy FB-ryhmästä HMP Naisten10.

Ruusutorpan koululla on kattoremontti, joka estää ruokalan käytön. Siellä ei voida tänä keväänä kirppistä järjestää. Jos on mielessä vastaava vaihtoehtoinen kirppikselle sopiva paikka, niin ole pikaisesti yhteydessä tapahtuma@hmp.fi

Lisätietoja kevään muista tapahtumista tulossa tapahtumakalenterin täydentyessä.

P.S. Lasten olympialaiset su 19.8. Hakunilassa, merkkaa jo omaan kalenteriin 🙂 . Syksylle suunnitelmissa jo monivuotiset tapahtumat Sirkus Finlandia, Hurjaruuthin Talvisirkus ja pikkujoulut.

Jo menneitä tapahtumia

Ilmailumuseossa Pikku Pilotin lentokouluun seikkailtiin kahdessa ryhmässä 14.1. Monikkoäitien kestosuosikki tapahtumissa on Toiminnallinen vatsaluento, joka järjestettiin tänä kevään heti tammikuussa 21.1.

Monikko 4/2017 ilmoitettu uusien yhdistysaktiivien iltapäivä 27.1. valitettavasti peruttiin vetäjille tulleiden henkilökohtaisten esteiden vuoksi. Tapaaminen pyritään pitämään kevään aikana myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Ylimääräinen yhdistyksen kokous päätti 28.1. Suomen Monikkoperheet ry:n lehden tilaamisesta jäsenistölle ja vahvisti vuoden 2018 jäsenmaksuksi 25 euroa.

Tikkurilan teatteri vei yli 6-vuotiaat seikkailulle Peter Panin satumaailmaan su 28.1.

Kaksosten päivää juhlittiin 2.2. ja sitä juhlistetaan Tanssiteatteri Raatikon yksityisnäytöksessä la 3.2. klo 16 esityksellä Pottuwarvas lomailee. Kaksosten päivän viikolle oli myös kivoja jäsenetuja tarjolla.

Teatteri Hevosenkengässä oli yhdistyksen yksityisnäytös 18.3. ja tänä vuonna esityksenä oli satuklassikko Kaunotar ja Hirviö.

Rentouttava joogailta kutsui monikkoäitejä keräämään voimia arkeen 23.3. Kosmetologikoulun illoissa kaunistauduttiin kesää varten. 19.4. ja 20.4.  Ilmoittautuneita tuli niin vähän, että Forum KappAhlin ostosilta la 5.5.  jouduttiin valitettavasti peruuttamaan.