Sinustako yhdistystoimija?

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö rennossa monikkovanhempien porukassa? Haluaisitko verkostoitua muiden kaksos- ja kolmosperheiden kanssa?

Oletko joskus miettinyt, että voisit ehkä auttaa jotenkin yhdistyksen tapahtumien järjestelyissä tai vaikkapa vertaistuen antamisessa? Mutta et oikein tiedä, mitä voisit tehdä? Osaisitko? Liikenisikö sinulla aikaa yhdistyshommiin?

Tervetuloa vapaamuotoiseen etäjuttelutilaisuuteen ma 14.11. klo 18-18.30, ti 15.11. klo 12-12.30, su 20.11. klo 17-17.30. Mietitään yhdessä löytyisikö juuri Sinulle sopivia hommia yhdistyksen toiminnasta Ilmoittauduthan etukäteen jäsenrekisterissä, niin saat Teams-linkin ja tiedämme odottaa Sinua linjoille. Voit myös laittaa sähköpostia tapahtuma.hmp@gmail.com, jos et jostain syystä pääse jäsenrekisteriin.

Tapaamme Teamsissa, joten tarvitset sähköpostin, nettiyhteyden ja laitteen (puhelin/tabletti/tietokone), jossa toimii mikrofoni ja mielellään myös kamera.

Linjoilla on yhdistyksessä eri tehtävissä toimivia monikkovanhempia kertomassa toiminnasta. Kerromme mitä teemme, paljonko se vie aikaa, miten ja miksi olemme mukana toiminnassa. Voit kysellä, ehdottaa ja kertoa omia ajatuksia ja ideoita.

Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja tarvitsemme uusia vapaaehtoisia porukkaan mukaan. Kuulemme mielellämme, miten juuri Sinä voisit olla avuksi.

Tarve on tällä hetkellä erityisesti pop-up -vapaaehtoisille tapahtumissa, osaaville ja innokkaille henkilöille viestintään ja sen kehittämiseen – erityisesti some ja jäsenviestintä (luodaan viestintätiimi) sekä jäsenetujen hallinnoinnissa ja uushankinnassa.

Etäjutteluun osallistuminen ei velvoita vapaaehtoistehtäviin sitoutumiseen.