Kevään 2020 tapahtumia

HUOM! Koronaviruspandemian vuoksi on peruttu Ruusutorpan kirppis, maalis-huhtikuun perhevalmennukset ja Ilmailumuseon kierrokset. Hevosenkengän teatteri Aladdin ja Taikalamppu siirtyy syksyyn 6.9. Pikku Papun konsertin uusi ajankohta on 5.12. Päivitämme tapahtumatietoja tilanteen etenemisen mukaan.


Yhdistyksen vuosikokous järjestetään sitten, kun liikkumis- ja kokoontumisvapaus on palautunut.  Yhdistyksen säännöt eivät salli vuosikokousta järjestettäväksi etäyhteyksillä. Yhdistyksen vuoden 2019 tilinpäätös ja toiminnantarkastus on tehty, eikä niissä ilmennyt mitään normaalista poikkeavaa. Nykyinen hallitus jatkaa toimintaansa, kunnes yhdistyksen kokous valitsee seuraavan hallituksen.

Suomen Monikkoperheet ry on SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n jäsenjärjestö. Tässä tietoa siitä, miten Sosten lakimies linjaa yhdistysten vuosikokousten pitämistä nyt tässä koronatilanteessa https://www.soste.fi/uutinen/sosten-jasenyhdistysten-saantomaaraiset-vuosikokoukset-ja-koronavirus/

Tarvittaessa lisätietoja yhdistyksen toiminnasta saa sähköpostitse puheenjohtaja@hmp.fi. (päivitetty 29.3.2020)

Olisiko sinulla tapahtumatoiveita? Laita viestiä tapahtuma@hmp.fi, niin katsotaan olisiko toivetapahtuma mahdollista järjestää. Tapahtumia voidaan järjestää lapsille, aikuisille, äideille, isille tai koko perheelle.

Verkkotapahtuma Asiaa lapsen unesta järjestetään la 25.4. klo 12-14.

Syksylle on kalenterissa jo keväältä siirtyneet Teatteri Hevosenkengän Aladdin ja Taikalamppu 6.9. ja Pikku Papun Orkesterin konsertti 5.2.

Tatu ja Patu Helsingissä -esitykseen yhdistyksellä on lippuja näytökseen 17.10.