Syksyn 2020 tapahtumia


Yhdistyksen 2020 vuosikokous järjestetään 30.9. Tutustu kokouksen asialistaan ja ilmoittaudu mukaan https://www.hmp.fi/tapahtuma/vuosikokous-2020/ . Yhdistyksen säännöt eivät salli vuosikokousta järjestettäväksi etäyhteyksillä, mutta lakimuutosten myötä etäkokous on mahdollinen. Yhdistyksen vuoden 2019 tilinpäätös ja toiminnantarkastus on tehty keväällä, eikä niissä ilmennyt mitään normaalista poikkeavaa. Nykyinen hallitus jatkaa toimintaansa, kunnes yhdistyksen kokous valitsee seuraavan hallituksen.

Suomen Monikkoperheet ry on SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n jäsenjärjestö. Tässä tietoa siitä, miten Sosten lakimies linjaa yhdistysten vuosikokousten pitämistä nyt tässä koronatilanteessa https://www.soste.fi/uutinen/sosten-jasenyhdistysten-saantomaaraiset-vuosikokoukset-ja-koronavirus/

Tarvittaessa lisätietoja yhdistyksen toiminnasta saa sähköpostitse puheenjohtaja@hmp.fi. (päivitetty 22.9.2020)

Lasten olympialaisia ei järjestetä tänä vuonna, koska koronavirustilanteen takia isojen tapahtumien toteutuminen on syksyllekin epävarmaa ja yhdistyksen hallitus ei nähnyt ison lapsiperhetapahtuman järjestämistä mahdollisena. Samoin perustein syksylle ei tulla hankkimaan perinteisiä ryhmälippuja Sirkus Finlandiaan tai Talvisirkukseen. Valitettavasti myöskään kirppistä tai lasten pikkujouluja, kuten muitakaan sisätapahtumia ei toistaiseksi pystytä järjestämään. Myös Hevosenkengän Aladdin ja Taikalamppu -esityksen yksityisnäytös 6.9. on valitettavasti peruttu.

Mikäli yleinen tilanne sallii, niin pyrimme järjestämään erilaisia tapahtumia syksyllä ja otamme mielellämme vastaan ideoita verkkotapahtumista ja -tapaamisista.

Monikkoperheiden metsäpäivä järjestettiin Nuuksiossa su 6.9.

Syksylle on kalenterissa keväältä siirtynyt Pikku Papun Orkesterin konsertti (seuraamme tämän tilannetta)

Workshop-viikonloppu 26. – 27.9.

Työelämän ABC -workshop tarjoaa 26.9. verkkotapahtumana ajantasaista tietoa työnhausta ja urasuunnittelusta. Vatsalihas- ja erkaumaworkshop järjestetään verkkotapahtumana su 27.9. ja tarjolla on tietoisku suorien vatsalihasten erkaantumasta ja muutamia vatsalihasharjoitteita. 

Kevät 2021

Tatu ja Patu Helsingissä -esitykseen yhdistyksellä on lippuja keväälle 2021 siirtyneisiin 2 näytökseen.

Olisiko sinulla tapahtumatoiveita? Laita viestiä tapahtuma@hmp.fi, niin katsotaan olisiko toivetapahtuma mahdollista järjestää. Tapahtumia voidaan järjestää lapsille, aikuisille, äideille, isille tai koko perheelle.