Syksyn 2020 tapahtumia


Pikkujoulut ja taikatemppuja

Pikkujoulut pidetään tänä vuonna perinteistä poiketen Korkeasaaressa su 22.11.. Tarjolla on opastettuja kierroksia sekä perinteistä joulupuuroa.

Etätapahtumana on tarjolla taikatemppuja su 29.11.

Syksylle on kalenterissa 5.12. keväältä siirtynyt Pikku Papun Orkesterin konsertti (peruttu koronarajoitusten vuoksi).

Yhdistyksen 2020 vuosikokous järjestettiin 30.9.

Lasten olympialaisia ei järjestetä tänä vuonna, koska koronavirustilanteen takia isojen tapahtumien toteutuminen on syksyllekin epävarmaa ja yhdistyksen hallitus ei nähnyt ison lapsiperhetapahtuman järjestämistä mahdollisena. Samoin perustein syksylle ei tulla hankkimaan perinteisiä ryhmälippuja Sirkus Finlandiaan tai Talvisirkukseen. Valitettavasti myöskään kirppistä tai lasten pikkujouluja, kuten muitakaan sisätapahtumia ei toistaiseksi pystytä järjestämään. Myös Hevosenkengän Aladdin ja Taikalamppu -esityksen yksityisnäytös 6.9. on valitettavasti peruttu.

Mikäli yleinen tilanne sallii, niin pyrimme järjestämään erilaisia tapahtumia syksyllä ja otamme mielellämme vastaan ideoita verkkotapahtumista ja -tapaamisista.

Monikkoperheiden metsäpäivä järjestettiin Nuuksiossa su 6.9.

Workshop-viikonloppu 26. – 27.9.

Työelämän ABC -workshop tarjoaa 26.9. verkkotapahtumana ajantasaista tietoa työnhausta ja urasuunnittelusta. Vatsalihas- ja erkaumaworkshop järjestetään verkkotapahtumana su 27.9. ja tarjolla on tietoisku suorien vatsalihasten erkaantumasta ja muutamia vatsalihasharjoitteita. 

Kevät 2021

Tatu ja Patu Helsingissä -esitykseen yhdistyksellä on lippuja keväälle 2021 siirtyneisiin 2 näytökseen.

Olisiko sinulla tapahtumatoiveita? Laita viestiä tapahtuma@hmp.fi, niin katsotaan olisiko toivetapahtuma mahdollista järjestää. Tapahtumia voidaan järjestää lapsille, aikuisille, äideille, isille tai koko perheelle.