Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ilmailumuseo – Pikku Pilotin lentokoulu

14.1.2018 @ 12:00 - 16:00

Pikku Pilotin lentokoulu ennakkoilmoittautuneille klo 12:30 ja klo 14:00

Pikku Pilotin lentokoulussa tutustutaan ilmailun ja lentämisen perusteisiin – lapset pääsevät mm. tutustumaan ohjaamosimulaattoriin, joka on normaalisti suljettu yleisöltä. Kierroksen päätteeksi suoritetaan Pikku Pilotin lentolupakirja. Kierroksen kesto on n. 1 tunti. Suosittelemme kierrosta n. 6-11 -vuotiaille piloteille. Kierros on maksuton HMP:n jäsenperheiden lapsille. Ilmoita myös kierrokselle osallistuvat aikuiset mukaan. Lapset voivat osallistua kierrokselle ilman aikuista, mikäli osaavat seurata esittelyä ja pysyä ryhmän mukana. Lentokoulun vetäjä ei sitoudu vahtimaan lapsia kierroksen ajan.

Ilmailumuseon pääsymaksusta saavat HMP:n jäsenperheet alennusta: perhelippu (2 aikuista + 2 lasta) 20 euroa (norm. 25 euroa). Alle 7-vuotiaille museoon on aina vapaa pääsy. Jos lapsia on enemmän kuin kaksi, saavat loput 30 % alennuksen lastenlipusta. Alennus koskee vain monikkoperheitä, ei mahdollisia muita seuralaisia. Muista näyttää yhdistyksen jäsenkortti kassalla!

Ilmoittautuminen avoinna 2.1. – 11.1.2018 Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivulla (sivu näkyy sisäänkirjautuneena).  Muistathan peruuttaa ilmoittautumisen, mikäli ette pääsekään paikalle.

Lisätietoja tapahtumasta tapahtuma@hmp.fi

 

Tiedot

Päivämäärä:
14.1.2018
Aika:
12:00 - 16:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Suomen Ilmailumuseo
Karhumäentie 12
Vantaa, 01530
+ Google Map
Kotisivu:
www.ilmailumuseo.fi

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi