Monikkoperhevalmennus

Helsingin Seudun Monikkoperheet järjestää yhdessä HUS:in kanssa monikkoperheille suunnattua perhevalmennusta. Tarkemmat päivämäärät löydät Tapahtumat- osiossa tai perhevalmennus(at)hmp.fi . Valmennus koostuu kahdesta illasta, jotka järjestetään viikon välein. Valmennus järjestetään Naistenklinikan tiloissa. Tarkista valmennusajat tapahtumakalenteristamme “Tapahtumat“-sivulta.

Syksyn 2020 valmennukset toteutetaan verkkovalmennuksina syys- ja marraskuussa. Kevään 2021 valmennuksista tiedotamme myöhemmin.

1. ilta: Monikkoraskaus ja -synnytys

Raskauteen ja synnytykseen perehtynyt lääkäri ja kätilö kertovat monikkoraskauden ja synnytyksen erityispiirteistä sekä lapsivuodeajasta. Kyseessä on vapaamuotoinen tilaisuus, jossa kaikki kysymykset ovat tervetulleita!

2. ilta: Monikkoarki

Monikkovanhemmat kertovat omista kokemuksistaan sekä tarjoavat parhaat vinkkinsä arjesta selviytymiseen. Mahdollisuuksien mukaan paikalla myös Imetyksen tuki ry:n edustaja.

Kysymyksiä on mahdollista lähettää myös etukäteen osoitteeseen perhevalmennus(at)hmp.fi

Yhdistyksen perhevalmennuksella on myös oma Facebook-sivu, jota kannattaa seurata www.facebook.com/hmp.monikkoperhevalmennus

Lue lisää monikkoperhevalmennuksista Suomen Monikkoperheet ry:n sivuilta

MONIKKOTAPAAMISET

Tällä hetkellä säännöllisesti kokoontuvia monikkotapaamisia on vain Tuusulassa, tapaamiset löytyvät tapahtumakalenterista. Tapaamiseen ovat tervetulleita monikkoperheet lapsineen sekä monikko-odottajat. Osallistuminen tapaamisiin ei edellytä HMP:n jäsenyyttä. Tervetuloa jakamaan kokemuksia!

Jos asuinalueellasi ei ole monikkotapaamia ja niille olisi tarvetta, voit sellaisia tai yksittäisenkin tapaamisen järjestää ottamalla yhteyttä puheenjohtaja(at)hmp.fi

LINKIT

Lista monikkovanhempien pitämistä blogeista (kaikki blogien kirjoittajat ovat tervetulleita lisäämään itsensä listalle – tämä ei ole yhdistyksen yllä pitämä lista): Monikkoblogit

Terveyskylän sivut monisikiöraskaudesta: https://www.terveyskyla.fi/naistalo/raskaus-ja-synnytys/monisiki%C3%B6raskaus