Tervetuloa jäseneksi ja mukaan yhdistyksemme toimintaan!

Anna, saa ja jaa
Jäsenenä tapaat samassa elänmäntilanteessa olevia – lapsia, vanhempia, perheitä – yhdistyksen tapahtumissa ja alueellisissa tapaamisissa. Voit hakeutua yhdistyksen luottamustehtäviin tai vapaaehtoistyöhön. Voit jakaa kokemuksiasi muille monikkovanhemmille ja saada uusia ajatuksia ja ideoita arjen pyörittämiseen.

Tapahtumat
Monipuolista vapaa-ajan toimintaa äideille, isille, lapsille – koko perheelle yhdessä ja erikseen. Yhdistyksen jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua ilmaiseksi tai varsin edullisesti tapahtumiimme.

Perhevalmennukset
Järjestämme vuodessa useita tilaisuuksia tuleville monikkoperheille. Yhdessä voimme helpottaa tulevien monikkoperheiden alkutaivalta kertomalla kokemuksiamme ja antamalla hyödyllisiä vinkkejä monikkoarkeen.

Opastus ja neuvonta
Monikko-odottajille ja -vanhemmille on tarjolla opastusta arkeen. Kattojärjestön (Suomen Monikkoperheet ry) julkaisemat erilaiset oppaat ja kattava vertaistukiverkostomme neuvoo tarvittaessa. Järjestämme vuosittain myös erilaisia asiantuntijaluentoja jäsenistölle.

Monikkoperheet-lehti
4 kertaa vuodessa ilmestyvä Suomen Monikkoperheet ry:n julkaisema lehti on tuhti tietopaketti kaikille! Lehdestä löydät tietoa muun muassa, asiantuntija-artikkeleita ja haastatteluja, erilaisten monikkoperheiden kertomuksia ja kokemuksia, tutkimustietoa jne. Yhdistys tilaa lehden kaikille jäsenilleen.

Edunvalvonta
Kattojärjestömme Suomen Monikkoperheet ry tekee aktiivisesti monikkoperheiden edunvalvontaa sinunkin perheesi hyväksi. Edunvalvontatyöryhmään kuuluu myös moni yhdistyksemme jäsen. Maksamalla jäsenmaksun tuet myös valtakunnallista monikkoperhetoimintaa.

www.hmp.fi Sivusto palvelee jäsenistöä sekä julkisella että vain jäsenille tarkoitetulla osiolla. Sivuilta löytyy mm. ajantasalla olevan tapahtumakalenteri sekä nettikirppari.

Kirpputorit
Yhdistyksen suositut kirpputorit keväisin ja syksyisin: myyntipöydät on tarkoitettu vain jäsenille, mutta ostoksille saavat toki tulla kaikki! Myynnissä kaikkea mahdollista lastenvaatteista tarvikkeisiin – toiselta monikkoperheeltä toiselle. (Live-kirppikset tauolla toistaiseksi.)

Jäsenedut
Monipuolinen tarjonta erilaisia etuja ja alennuksia yhteistyökumppaneilta ja jäsenetuliikkeistä! Katso lisätietoja Jäsenedut-sivulta!

Liity nyt HMP:n jäseneksi