Jäsenedut

Ilmailumuseo

Monikkoperheyhdistyksen jäsenkortilla jäsenperheet saavat perhelipun (2 aikuista + 2 lasta) 20 euron hintaan (norm. 25 euroa). Alle 7-vuotiaille museoon on aina vapaa pääsy. Jos lapsia on enemmän kuin kaksi, saavat loput 30 % alennuksen lastenlipusta. Alennus koskee vain monikkoperheyhdistyksen jäsenperheitä, ei mahdollisia muita seuralaisia. www.ilmailumuseo.fi

Monikkoperheyhdistyksen jäsenet saavat 30 % alennuksen Ilmailumuseon kokoustilojen vuokrista. Tilojen esittely löytyy täältä: //ilmailumuseo.fi/vuokrattavat-tilat/


Seikkailupuisto Korkee

Mustikkamaan Kantoradat 10€/hlö
Mustikkamaa ja Paloheinä Latvaradat 20€/hlö

Etu voimassa 4.5.-23.6.2019 sekä 8.8.-30.10.2019 monikkoperheyhdistyksen jäsenkortilla, koko jäsenen mukana olevalle ryhmälle.


Debora Fysio10% alennus kaikista normaalihinnoista HMP:n jäsenkorttia näyttämällä

10% alennus kaikista normaalihinnoista HMP:n jäsenkorttia näyttämällä


20% alennus edullisemmasta tuotteesta kun ostat vähintään kaksin kappalein (norm.hinnoista)

Vekaravintti

20% alennus edullisemmasta tuotteesta kun ostat vähintään kaksin kappalein (norm.hinnoista)


Vauvapop

10% kaksosten vaunuista ja tuotteista kaksin kappalein, muista 5% ale, verkkokaupassa sekä Ideaparkin Vauvapop-liikkeessä


10% norm.hintaisista tuotteista, kuponkikoodi: HMP

Lasten tossut

10% norm.hintaisista tuotteista, kuponkikoodi: HMP


Jamkids

10% alennus kaikista Jamkids Musiikkikoulun tunneista


Vekaravintti

20% alennus edullisemmasta tuotteesta kun ostat vähintään kaksin kappalein  (normaaleista hinnoista)


Lastentarvike

Emmaljunga-tuotteet -5%, muut kaksostenrattaat -10%, muut tuotteet -10% tuplana ostettuina


Kirppanat

monikkolasten kausimaksut puoleen hintaan eli kaksi lasta yhden hinnalla yli 1-vuotiaiden vanhempi-lapsi-ryhmiin ja vauvajumpasta -50% alennus. Alennus ei koske kerta- tai kurssimaksuja eikä ryhmiä, joihin lapset osallistuvat ilman vanhempia (Lastentanssi).


Nella & Nuttu

10% alennus vähintään 12 päivän myyntipaikan hinnasta lastentarvikekirpputorilla


Hoplop

Jäsenkortilla arkisin sisäänpääsymaksu 12 euroa/lapsi, max 5 lasta / jäsenkortti. Etuhinta ei ole voimassa koulujen loma-aikoina eikä arkipyhinä. HopLopin sisäänpääsymaksuun kuuluu rajoitukseton yhtäjaksoinen leikkiaika. Valvojina toimivat aikuiset pääsevät sisään veloituksetta. Alennus ei koske pakettihintoja, viikonloppuisin hinnaston mukaiset hinnat.

HopLop lasten synttärit -paketti etuna sankari/sankarit (monikkolapset) juhlivat veloituksetta, kun juhlissa on seitsemän osallistujaa (6 + sankari).

Edut voimassa 31.12.2019 asti. Etuja ei voi yhdistää toisiin etuihin. Edut eivät ole valitettavasti voimassa Riihimäen eikä Rovaniemen HopLopeissa.


Bebes

10% alennus normaalihintaisista tuotteista


HMP_lastenturva_logo    AT Lastenturva

10% ale kaikista tuotteista ja 5% aletuotteista


Jesper Junior LOGO  Jesper Junior

10% alennus normaalihintaisista tuotteista


 RiinaLaine Riina Laine Body Painter

10% alennus tulevalle äidille tehtävästä vatsanmaalauksesta


Lisäksi etuja saa seuraavista liikkeistä

Ja vielä kaiken tämän lisäksi HMP:n jäsenenä saat myös kaikki muutkin  Suomen Monikkoperheet ry:n jäsenedut käyttöösi! Näitä jäsenetuja ovat esim. alennus Muumimaailman  lipuista sekä ostoista Ipanaisen ja Jesper Juniorin liikkeissä. Lisäksi alennuksia saa useista verkkokaupoista ja monista eri liikkeistä. Kannattaa tutustua!

Jos sinulla on ehdottaa jotakin jäsenetua, niin ota yhteyttä meihin. Jäsenedut ovat voimassa toistaiseksi, tarkista aina edun tarjoajalta voimassaolo. Muistathan, että jäsenedun saa vain voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä!