Jäsenedut

Suomen Ilmailumuseo

Monikkoperheyhdistyksen jäsenkortilla jäsenperheet saavat perhelipun (2 aikuista + 2 lasta) 20 euron hintaan (norm. 25 euroa). Alle 7-vuotiaille museoon on aina vapaa pääsy. Jos lapsia on enemmän kuin kaksi, saavat loput 30 % alennuksen lastenlipusta. Alennus koskee vain monikkoperheyhdistyksen jäsenperheitä, ei mahdollisia muita seuralaisia. www.ilmailumuseo.fi

Monikkoperheyhdistyksen jäsenet saavat 30 % alennuksen Ilmailumuseon kokoustilojen vuokrista. Tilojen esittely löytyy täältä: //ilmailumuseo.fi/vuokrattavat-tilat/

Seikkailupuisto Korkee

Mustikkamaan Kantoradat 10€/hlö
Mustikkamaa ja Paloheinä Latvaradat 20€/hlö, Latvarata Jr 15€/hlö

Etu voimassa koko kauden 2021 monikkoperheyhdistyksen jäsenkortilla, koko jäsenen mukana olevalle ryhmälle. Koronan takia hanskat ovat kiipeillessä pakolliset Latavaradalla. Voi käyttää joko omia hanskoja tai ostaa ne Korkeesta 3,50€ / pari.

Debora Fysio10% alennus kaikista normaalihinnoista HMP:n jäsenkorttia näyttämällä

10% alennus kaikista normaalihinnoista HMP:n jäsenkorttia näyttämällä

10% norm.hintaisista tuotteista, kuponkikoodi: HMP

Lasten tossut

10% norm.hintaisista tuotteista, kuponkikoodi: HMP

Jamkids

10% alennus kaikista Jamkids Musiikkikoulun tunneista

Lastentarvike

Emmaljunga-tuotteet -5%, muut kaksostenrattaat -10%, muut tuotteet -10% tuplana ostettuina

Kirppanat

monikkolasten kausimaksut puoleen hintaan eli kaksi lasta yhden hinnalla yli 1-vuotiaiden vanhempi-lapsi-ryhmiin ja vauvajumpasta -50% alennus. Alennus ei koske kerta- tai kurssimaksuja eikä ryhmiä, joihin lapset osallistuvat ilman vanhempia (Lastentanssi).

Nella & Nuttu

10% alennus vähintään 12 päivän myyntipaikan hinnasta lastentarvikekirpputorilla

Hoplop

SYNTTÄRISANKARI JUHLII ILMAISEKSI! Käytä etukoodisi, jolla yksi sankari saa ilmaisen sisäänpääsyn ja tarjoilun, kun juhlissa on sankarin lisäksi vähintään kuusi juhlijaa. Etu lunastetaan verkkosivuilla varauksen yhteydessä etukoodilla. Etu on voimassa 31.12.2021 asti ja koskee monikkoperheiden jäseniä. Etu on lunastettavissa ainoastaan annetulla koodilla verkkopalvelun kautta tehtäviin syntymäpäivävarauksiin. Etua ei voi yhdistää toisiin etuihin, eikä se ole käytettävissä Riihimäen eikä Rovaniemen HopLopeissa.

Bebes

10% alennus normaalihintaisista tuotteista

HMP_lastenturva_logo    AT Lastenturva

10% ale kaikista tuotteista ja 5% aletuotteista

Jesper Junior LOGO  Jesper Junior

10% alennus normaalihintaisista tuotteista

RiinaLaine Riina Laine Body Painter

10% alennus tulevalle äidille tehtävästä vatsanmaalauksesta

Lisäksi etuja saa seuraavista liikkeistä

• Foto Alexandra tarjoaa monikkolapsien studiokuvauksiin alennuksen: kaksoset -20% normaalihinnoista, kolmoset -30% normaalihinnoista jne. www.fotoalexandra.com
  • Medishop: 15% alennusta kaikista tuotteista, Töölön myymälästä jäsenkortilla ja verkkokaupasta koodilla “monikko”
  • Minimaraton: 10% alennusta Babyjogger-tuotteista, muista 5%
  • Suomen kosmetologikoulu: 15% alennusta hoidoista

Ja vielä kaiken tämän lisäksi HMP:n jäsenenä saat myös kaikki muutkin  Suomen Monikkoperheet ry:n jäsenedut käyttöösi! Näitä jäsenetuja ovat esim. alennus Muumimaailman  lipuista sekä ostoista Ipanaisen ja Jesper Juniorin liikkeissä. Lisäksi alennuksia saa useista verkkokaupoista ja monista eri liikkeistä. Kannattaa tutustua!

Jos sinulla on ehdottaa jotakin jäsenetua, niin ota yhteyttä meihin. Jäsenedut ovat voimassa toistaiseksi, tarkista aina edun tarjoajalta voimassaolo. Muistathan, että jäsenedun saa vain voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä!