Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kaksosten päivän etäteatterit

2.2.2022

Hupia tarjolla perheen pienimmille ja miksei isommillekin! Kaksosten päivän kunniaksi yhdistyksen jäsenperheet voivat tilata maksuttoman katselukoodin jompaan kumpaan esitykseen Etusivun juttu! tai Tatu ja Patu, syömään!

ETUSIVUN JUTTU!

Tämä ei ole valeuutinen: Tassulan Sanomat on pahassa pulassa. Levikki laskee ja lukijat kaikkoavat. Nyt tarvitaan ripeitä toimia, joten Herra Hakkaraisesta tulee uusi päätoimittaja! Menevän musiikin, hauskan ja jännittävän juonen sekä Hämähäkki-Heikin infohetkien kautta näytetään, miten lehti syntyy. Aiheet muuttuvat uutisiksi ja samalla käydään läpi tänä päivänä erittäin tärkeitä medialukutaidon aakkosia.

Näyttelijät: Kalle Tulander ja Nestori Kyyrä. Teksti: Mauri Kunnas. Dramaturgia ja ohjaus: Sami Rannila. Kesto noin 40 min. Ikäsuositus: 2+

TATU JA PATU, SYÖMÄÄN!

Aino Havukaisen ja Sami Toivosen kirjaan perustuva Tatu ja Patu, syömään! tarjoilee hauskaa, hyvän makuista ja helposti nieltävää asiaa ravinnosta. Tässä perheen pienimmille sopivassa näytelmässä omena on ämynä ja banaani on keltapötkö, mutta mikä on Tatupatunanas? Ja miten ruoka oikeastaan etenee suolistossa?

Tatuna ja Patuna lavalla makuhermoja kutkuttelevat Linnateatterin Herra Hakkaraisesta tuttu Kalle Tulander ja YLEn lastenohjelmien konkarinäyttelijä Jaakko Loukkola. Dramatisoinnista ja ohjauksesta vastaa Sami Rannila. Kesto noin 40 minuuttia. Ikäsuositus: 2+

Esitykset on toteuttanut Linnateatteri. Uniikkia linkkiä voi käyttää kerrallaan vain yhdestä laitteesta. Esitys toimii kattavasti nykyaikaisilla päätelaitteilla ilman erillistä ohjelmistoasennusta, tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä. Vaatimus on nykyaikaista html5-koodia tukeva webbiselain. Lähetyksen paras laatu on HD-tasoa n 5Mbps, mutta adaptoituu automaattisesti myös pienemmille nopeuksille. Intenetyhteyden suositusnopeus 10Mbps. Jos haluat vaihtaa päätelaitetta kesken esityksen, sulje ensin vanha yhteys/kone.

Ilmoittautumien ja koodien toimitus

Lähetämme katselukoodit sähköpostitse tilaajille 1.2.2022. Koodi on voimassa 7 vrk ajan 2.2. – 8.2.2022.

Ilmoittautuminen tehdään lomakkeella, johon on linkki Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivulla (sivuston valikossa Jäsenille-kohdan alla, sivu näkyy vain sivustolle sisäänkirjautuneille yhdistyksen jäsenille). Huom! Ilmoittautuminen viimeistään 31.1. klo 9 mennessä.

Tiedot

Päivämäärä:
2.2.2022
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com