Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kaksostenpäivän kiipeily Irti Maasta -keskuksessa

2 helmikuun @ 14:15 - 15:30

10€

Tervetuloa liikkumaan yhdessä Irti Maasta -keskukseen kaksostenpäivän merkeissä!

Irti Maasta -keskuksessa kiipeily sopii kaikille. Sinun ei ole tarvinnut harrastaa kiipeilyä voidaksesi harrastaa sitä meillä. Kiipeily monipuolisissa haasteissa on turvallista, valvottua ja takuulla hauskaa. Jokaisella kiipeilyseinällä on useita eri reittejä, jotka etenevät helposta vaikeaan. Olit sitten aloittelija tai konkari, tekemistä löytyy jokaiselle. Tutustu turvallisuusohjeisiin ja alueen sääntöihin jo etukäteen https://irtimaasta.fi/info/jarjestyssaannot.

Ryhmä 1
Kiipeilylle varattu aika on 14:30 – 15:30. Saapukaa paikalle hyvissä ajoin: ilmoittautuminen lipunmyynnin luona ja vaatteiden vaihto
14:15 Opastus alkaa brief-tilassa (ole ajoissa valmiina – jos myöhästyt opastuksesta et voi osallistua kiipeilyyn)
14:30 Kiipeily alkaa
15:30 Kiipeily päättyy

Ryhmä 2
Kiipeilylle varattu aika on 15:30 – 16:30. Saapukaa paikalle hyvissä ajoin: ilmoittautuminen lipunmyynnin luona ja vaatteiden vaihto
15:15 Opastus alkaa brief-tilassa (ole ajoissa valmiina – jos myöhästyt opastuksesta et voi osallistua kiipeilyyn)
15:30 Kiipeily alkaa
16:30 Kiipeily päättyy

Alle 10-vuotiaalla tulee olla täysi-ikäinen aikuinen tai huoltaja mukana puistossa. Huoltajan ei tarvitse hankkia itselleen lippua mikäli hän ei kiipeä. Kiipeilyalueella on koko ajan vähintään yksi valvoja paikalla, mutta lapset ovat aina vanhempiensa vastuulla.

Kiipeilyn hinta on 10 euroa / kiipeilijä ja yhdistys laskuttaa osallistumisen pe 31.1.2020. Hinta sisältää kaiken tarvittavan: alkuopastuksen, kiipeilyvaljaat ja tunnin kiipeilyn yhdessä ohjaajan kanssa. Varaa mukaasi joustavat vaatteet ja sisäliikuntaan soveltuvat kengät. Keskuksesta löytyy lukolliset säilytyslokerot ja vaatteidenvaihtotilat. Suihkutiloja ei ole. Tapahtuma on avoin yhdistyksen jäsenperheille, myös monikkolasten sisarukset voivat osallistua.

Ilmoittautuminen 16.1. – 30.1.2020 Jäsenille-osion Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivun kautta (sivu näkyy, kun on rekisteröitynyt sivuston käyttäjäksi ja on sisäänkirjautuneena sivustolle). Muista ilmoittaa osallistujamäärä (lapset ja aikuiset). Ilmoitetaan vain kiipeilyyn osallistujat, ei huoltajia. Peruutus viimeistään to 30.1.2020. Kiipeily laskutetaan jäsenrekisterin kautta 1.2.

 

Tiedot

Päivämäärä:
2 helmikuun
Aika:
14:15 - 15:30
Hinta:
10€
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Irti Maasta Helsinki
Kauppakeskus Redi, 3.krs (viihdekerros)
Helsinki, 00580
Kotisivu:
https://irtimaasta.fi/puistot/helsinki

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi