Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU – Kirppis Ruusutorpan koululla

21 maaliskuun @ 10:00 - 13:00

10€

TAPAHTUMA PERUUTETTU KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI

Perinteisellä HMP:n kirpparilla voi myydä eri ikäisten lasten vaatteita, leluja ja muuta käyttötavaraa sekä äitiysvaatteita yms. tarvikkeita.

Jokaiselle myyjälle on varattu myyntipöytä ja pöydän vieressä on tilaa omalle rekille. Koska tilat ovat rajalliset, emme suosittele rattaita ja muita isompia tarvikkeita tuotavaksi myyntiin. Myytävien vaatteiden ja tarvikkeiden on oltava kohtuullisen hyvässä kunnossa.

Myyntipaikat on tarkoitettu Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n jäsenille ja myyntipaikkoja on Leppävaarassa 46. Kaikki myyjät osallistuvat pöytien alkujärjestelyihin ja loppusiivoukseen. Myyntipaikan hinta on 10 euroa.

Ovet avataan myyjille klo 9. Myyjien läsnäolo tarkistetaan klo 9-10 välillä. Ostajat pääsevät sisään noin klo 10 ja myynti loppuu klo 13.

Leppävaaran kirpparin sijainti: Ruusutorpan koulu, kauppakeskus Sellon läheisyydessä, osoite Leppävaarankatu 24.

Myyntipaikkavaraukset 16.1. – 18.3.2020 Jäsenille-osion sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Huom! Ilmoita vain yksi aikuinen = yksi myyntipaikka (myyntiapuna olevia lapsia tai aikuisia ei tarvitse ilmoittaa). Viimeinen peruutuspäivä on keskiviikko 18.3. ja peruuttamattomista paikoista peritään 10€ paikkamaksu. Paikkamaksu laskutetaan sähköpostitse 20.3.2020 ja maksuaika laskulle on 7 vrk.

Mahdollisuutta järjestää HMP:n kirppiksiä myös jossain muualla pääkaupunkiseudulla selvitetään. Huom! Jos tiedät hyvän paikan järjestää kirppiksiä Vantaalla tai Helsingissä – tai osallistua ryhmänä johonkin isompaan kirppikseen, lähetä viestiä tapahtuma@hmp.fi.

Kirpputorilla myymättä jääneiden vaatteiden ja tavaroiden keräys ja lahjoitus on mahdollista, jos tavarat noudetaan paikan päältä heti tapahtuman päätyttyä. Ole yhteydessä tapahtuma@hmp.fi., jos sinulla on mielessä sopiva kohde.

Lisätietoja (ei ilmoittautumisia) tapahtuma@hmp.fi

Tiedot

Päivämäärä:
21 maaliskuun
Aika:
10:00 - 13:00
Hinta:
10€
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Ruusutorpan koulu
Leppävaarankatu 24
Espoo,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi