Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Koiramäen Suomen historia

26.10.2019 @ 13:00 - 15:00

Kuka oli Kustaa Vaasa? Entä kuningatar Kristiina? Miksi suomalaiset saivat oman aapisen? Oliko Suomessa noitia Ruotsin vallan aikana? Taisteltiinko Nuijasodassa todella nuijilla? Mitä tapahtui Vasa-laivalle, kun se laskettiin ensi kertaa vesille? Millaista luonnontiedettä Suomessa harjoitettiin 1700-luvulla?

Näihin ja muihin jännittäviin kysymyksiin saadaan vastaus, kun Mauri Kunnaksen rakastetut hahmot heräävät eloon Kansallisteatterin näyttämöllä!

Kunnaksen kuvakirjaan perustuva näyttämöteos kertoo Suomen historian vaiheista Ruotsin vallan ajalta 1500-luvulta 1800-luvun alkuun. Koiramäen Suomen historia on valloittava teatteriesitys, joka muistuttaa, ettei historia ole vain lista vuosilukuja ja nimiä, vaan ennen muuta toinen toistaan kiehtovampia hahmoja ja tarinoita menneiltä ajoilta. Kunnaksen tarinoissa valokeilaan pääsevät niin aikansa suurmiehet ja suurnaiset kuin myös tavallinen kansa. Luvassa on hauska ja vauhdikas, näyttävä ja musiikkipitoinen aikamatka, josta nauttivat sekä lapset että aikuiset.

Esitystä suositellaan kouluikäisille ja se sisältää väliajan.

Yhdistys on varannut 50 lippua la 26.10. klo 13 näytökseen riveiltä 4-6. Lippujen alustava hinta on lapsille 16 euroa ja aikuiset 32 euroa (mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään 20 aikuista). Lopullinen hinta riippuu ilmoittautuneiden määrästä. Liput on lunastettava 25.9. mennessä ja ilmoittautuneille ilmoitetaan mikä lippujen hinta tulee olemaan 20.9. Tämän jälkeen on mahdollista perua ilmoittautuminen 22.9. mennessä.

Ilmoittautuminen on avoinna Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivulla 30.6. – 19.9.2019

Tiedot

Päivämäärä:
26.10.2019
Aika:
13:00 - 15:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Kansallisteatteri
Läntinen Teatterikuja 1
Helsinki,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi