Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pikkujoulut Korkeasaaressa

22.11.2020 @ 10:00 - 16:00

Perinteisiä pikkujouluja ei tänä vuonna voida sisätiloissa järjestää, joten tervetuloa Korkeasaareen ulkoilemaan ja eläimiä katsomaan. Monikkoperheet kokoontuvat myös pienissä ryhmissä riisipuurolle, piparille ja lämmittelemään Ravintola Karhun Karhusaliin (tila on varattu yhdistykselle koko päiväksi). Myös omia eväitä voi syödä.

Järjestämme kaksi opastettua kierrosta, joihin ilmoittaudutaan erikseen ennakkoon. Opastukset ovat tällä hetkellä täynnä.

  • Opastettu kierros 1 – 2 ryhmää klo 10.30 – Opastettu kierros, suunnattu alle kouluikäisille (vanhemmat mukana), kesto n. 1 h
  • Opastettu kierros 2 – 2 ryhmää klo 13.30 – Eläinten yhteisöllisyys, kesto 1,5 h

Pikkujoulujen merkeissä osallistujille tarjotaan joulupuuro, glögi, kahvi, mehu ja piparit Ravintola Karhun luona

Päivän aikana on myös Korkeasaaren omia miniopastuksia, katso päivän ohjelma täältä. Lue myös Korkeasaaren ohjeet turvalliseen vierailuun

Opastettu kierros, tarjoilu ja pääsymaksut ovat lapsille maksuttomat, aikuisten osallistujien hinta on 10 e / hlö. Osallistumisen peruutus viimeistään 18.11. ilman maksua.

Jälki-ilmoittautuminen sähköpostitse tapahtuma@hmp.fi. Ilmoita viestissä aikuisten ja lasten määrä sekä lasten ikä täysinä vuosina.

Tarjoilun henkilömäärä vahvistetaan 15.11., joten vahvistamme tämän jälkeen ilmoittautuneille erikseen tarjoiluun osallistumisen. 15.11. jälkeen ilmoittautuneille ei voida luvata erityisruokavalion toteutumista.

Kuva: Korkeasaari

Tiedot

Päivämäärä:
22.11.2020
Aika:
10:00 - 16:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Korkeasaari
Mustikkamaanpolku 12
Helsinki, Suomi
Kotisivu:
http://www.korkeasaari.fi

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma.hmp@gmail.com