Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lasten olympialaiset

1.9.2019 @ 10:00 - 12:30

Tervetuloa perinteisiin lasten olympialaisiin Eläintarhan urheilukentälle! Lajeina ovat pallonheitto, pituushyppy ja juoksu. Kaikenikäiset lapset, monikot ja heidän sisaruksensa, ovat tervetulleita ja kaikki kilpailijat palkitaan mitalilla juoksuosuuden jälkeen.

Kilpailunumeroiden jako alkaa klo 9.30. Ilmoittautumisen (mahdollisuuksien mukaan ennakkoon) yhteydessä jaetaan juoksusarjojen aikataulu. Juoksussa yhteiset sarjat tytöille ja pojille, jako tehdään ikäsarjoittain alkaen 1-vuotiaista ja juoksujen aikataulu on nuorimmista vanhimpiin.

Kilpailut alkavat klo 10:00 kilpailijoille ja huoltojoukoille yhteisellä venyttelyllä. Pituushypyssä ja pallonheitossa voi käydä oman aikataulun mukaan.

Aiemmilta vuosilta tuttu Stadin Kössi on paikalla myymässä kahvia, virvokkeita, hodareita, jätskiä yms. Korttimaksu on mahdollinen.

Saavuttehan paikalle ajoissa.

Tervetuloa iloiseen ja hauskaan liikuntatapahtumaan koko perheen voimin!

Ennakkoilmoittautuminen Jäsenille-osion sähköisellä lomakkeella 28.6.-28.8.2019. Muista ilmoittaa lasten iät täysinä vuosina tapahtumapäivänä sekä etu- ja sukunimet! Näiden tietojen mukaan kilpailijat jaetaan juoksusarjoihin ja he saavat kilpailunumerot.

Lisätietoja (ei ilmoittautumisia): tapahtuma@hmp.fi

Tiedot

Päivämäärä:
1.9.2019
Aika:
10:00 - 12:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Eläintarhan kenttä
Vauhtitie 6
Helsinki, 00250
+ Google Map

Järjestäjä

Helsingin Seudun Monikkoperheet ry
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi