Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Metsäpäivä Nuuksiossa

6.9.2020 @ 11:00 - 14:00

Tule liikkumaan luontoon ja tapaamaan muita monikkoperheitä Nuuksioon Aarnitulen tulipaikalle! Voit kiertää perheen kanssa Päivättärenpolun (1,4 km), jonka varrella olevista kohdeopastetauluista saat kiinnostavaa tietoa Nuuksion luonnosta. Jyrkkien mäkien vuoksi reitti on vaativa.  Voit myös liikkua muilla lähialueen reiteillä ja tulla sitten eväshetkelle Aarnituleen. Lähistöllä on esteetön Maahisenpolku-reitti. Rattailla pääsee Swinghillille vievän tien kautta lähelle tulipaikkaa. Jonkin verran epätasaisuutta on polun loppupäässä.

Nuotiopaikalla on kattamaton nuotiokehä ja kolme katettua pöytäpenkkiä, joiden ääreen mahtuu istumaan yhteensä noin 25 henkilöä, sekä kuivakäymälä. Nuotio sytytetään n. klo 11 ja siinä voi sitten grillata / lämmittää eväitä.

Järjestämme lapsille pieniä luontoleikkihetkiä ja / tai omatoimista luonnontutkintaa luontobingon avulla.

Tutustu Päivättärenpolkuun https://www.haltia.com/fi/retkeilem%C3%A4%C3%A4n/haltian-laehiluonto/paeivaettaerenpolku/

Jotta tulipaikalle ei kertyisi ruuhkaa, niin ilmoittaudu ennakkoon tapahtumaan ja kerro tähtäättekö paikalle klo 11-12, 12-13 vai 13-14. Jos joku ajankohta näyttää ruuhkauvan, niin varaamme oikeuden ohjata ilmoittautuneita toiseen ajankohtaan.

Ilmoittautuminen 31.8. – 5.9.2020 Jäsenille-osion Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivun kautta (sivu näkyy, kun on rekisteröitynyt sivuston käyttäjäksi ja on sisäänkirjautuneena sivustolle). Peruutus mielellään viimeistään  5.9.2020. Osanottajamäärä on rajoitettu.

Lisätietoja tapahtuma@hmp.fi

 

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
6.9.2020
Aika:
11:00 - 14:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com