Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mökkiretki monikkoäideille

18.10.2019 @ 17:00 - 19.10.2019 @ 12:00

5€ - 15€

Äkkilähtönä mökkiretki monikkoäideille Espoon Siikajärvelle! Tule rentoutumaan järvenrantamökille illasta aamuun, irrottautumaan kiireisestä arjesta.

Mökillä voi yöpyä 5 henkeä retkeä emännöivän yhdistyksen pj Eevan lisäksi. Makuuhuoneita on 2, joissa kummassakin on 2 sänkyä, lisäksi saunamökissä on 2 sänkyä.  Mökille voi tulla perjantaina n. klo 17 alkaen ja lauantaina voi olla klo 12 asti. Jos yöksi ei voi jäädä, niin muutama voisi tulla vain illaksi saunomaan ja hetkeksi rentoutumaan. Tarkempi aikataulu sovitaan osallistujien kesken. Mökkeilylle ei ole mitään tarkempaa ohjelmaa, tehdään oleskelusta siellä osallistujien toiveiden mukainen. Ulkoilumaastot ovat lähistöllä, Nuuksion ulkoilualueen Siikaniemen “sisäänkäynti” löytyy lähistöltä.

Mökille pääsee parhaiten autolla, bussilla n. 1 km päähän. Kimppakyytejä voidaan sopia tarvittaessa. Matka-aika Espoon keskuksesta on n 25 min autolla. Mökillä on kaikki mukavuudet.

Retken hinta on yöpyjiltä 15  € ja iltavierailta 5 €. Hinta ei sisällä ruokailua, omat eväät mukaan. Voidaan myös sopia nyyttäreistä illalle. Kerro ilmoittautumisessa oletko jäämässä yöksi vai tulossa vain illaksi.  Ilmoittautuminen on heti avoinna Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivulla tai laita viestiä tapahtuma@hmp.fi. Jos ilmoittautuminen on täynnä, niin ilmoittaudu jonoon. Muokataan ilmoittautujamäärä sen mukaan kuinka moni ilmoittaa jäävänsä yöksi.

Lisätietoja tapahtuma@hmp.fi

 

Tiedot

Alkaa:
18.10.2019 @ 17:00
Loppuu:
19.10.2019 @ 12:00
Hinta:
5€ - 15€
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi