Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nukketeatteri: Kolme pientä porsasta

2.2.2023 @ 10:00 - 10:30

5€

Kaksosten päivän iloksi olemme varanneet jäsenperheille lippuja Kolme pientä porsasta -näytökseen Nukketeatteri Sammossa.

  • to 2.2. klo 10
  • la 4.2. klo 14

Tutussa sadussa on uusia yllätyksellisiä juonen käänteitä. Kantavana teemana on erilaisuuden ymmärtäminen ja hyväksyminen sekä yhdessä toimimisen merkitys ja ilo. Saa laulaa mukana!

Sopii kaikenikäisille. Esitystä suositellaan kaikenikäisille 2-vuotiaasta ylöspäin, mutta nuoremmatkin lapset ovat tervetulleita!  Kesto 30 min.

Nukketeatteri Sampo sijaitsee Helsingin keskustassa, Erottajankatu 7. Ohjeita saapumiseen https://nukketeatterisampo.fi/info/

Tapahtuma on vain yhdistyksen jäsenperheille. Lippujen hinta 5 eur / hlö (norm. 12-15 eur). Tarvittaessa voit ottaa avuksi perheen ulkopuolisen aikuisen. Sitova ennakkoilmoittautuminen ti 24.1. klo 12 mennessä jäsenrekisterissä https://byte.flomembers.com/helsingin-seudun-monikkoperheet. Ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut sitoutuu maksamaan liput, jos hän ei pystykään käyttämään lippuja eikä lipuille ei löydy toista käyttäjää yhdistyksen kautta. Liput laskutetaan jäsenrekisterin kautta aikaisintaan 5.2.2023, maksuaika 7 vrk.

Lisätietoja tarvittaessa tapahtuma.hmp@gmail.com

 

Tiedot

Päivämäärä:
2.2.2023
Aika:
10:00 - 10:30
Hinta:
5€
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Nukketeatteri Sampo
Erottajankatu 7
Helsinki,
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com