Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Perhekeilaus Arena Center Myllypurossa

17 maaliskuun @ 11:00 - 12:00

Onnistumisen iloja ja rentoa yhdessä oloa perheen kanssa sunnuntaina 17.3. klo 11-12

Keilahetki yhdessä perheen kesken tuo iloisia onnistumisen elämyksiä koko porukalle, niin lapsille kuin aikuisille!

Arena Center Myllypurossa on käytössä ratavalliautomatiikka, jonka avulla perheen pienimmätkin saavat kokea onnistumisen riemua. Lapsen vuoron koittaessa vallit nousevat rännikourujen eteen ja laskeutuvat vuoron jälkeen takaisin automaattisesti. Jos pallo tuntuu liian painavalta, vierityskourut helpottavat pallon saattamisessa matkaan. Näin eri ikäiset ja tasoiset pelaajat voivat viettää hauskaa keilahetkeä yhdessä. Keilakenkiä on saatavilla alkaen koosta 24, eli noin 2–3-vuotiaille.

Ilmoittautuminen ja maksu on ratakohtainen. Ilmoittautuja huolehtii itse, että ryhmän koko on 2-5 hlöä, joista 1-2 aikuista + lapset alle 15 v. Hinta 32 euroa / rata (+ kenkävuokra).

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisterin kautta ja sen viimeinen peruutuspäivä on torstai 14.3.2024. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumisensa, vaikka ei pystyisikään osallistumaan eikä tilalle löydy toista osallistujaa HMP:n kautta. Tapahtumaan osallistuminen laskutetaan jäsenrekisterin kautta tapahtuman jälkeen 7 pv maksuajalla. Kenkävuokra (3 euroa / hlö) maksetaan erikseen paikan päällä.

Lisätietoa perhekeilauksesta Myllypurossa: https://www.arenacenter.fi/myllypuron-keilahalli/perhekeilailu/

Arena Center Myllypuro sijainti

Halli sijaitsee keskeisellä paikalla Myllypurossa kivenheiton päässä Kehä I:ltä ja vain 200 metrin päässä Myllypuron metroasemalta. Halliin on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Itäkeskuksen kauppakeskukseen on matkaa noin 500 metriä.

Pysäköinti

Arena Center Myllypuron pihasta löytyy 70 maksullista pysäköintipaikkaa.
Pysäköinti maksetaan EasyPark sovelluksella. Pysäköinnin hinta on 1,50 / tunti + mobiilitarjoajan palvelumaksu. EasyPark -sovelluksen voit ladata Google Play Kaupasta.

Lisää pysäköintitilaa löytyy liikuntakeskuksen läheisyydestä mm. Alakiventien alku- ja loppupäästä sekä Yläkiventieltä (Huom! Pysäköinti katujenvarrella sallittu vain toisella puolella katua), Pallomyllyn pysäköintialueelta, Liikuntamyllyn takana sijaitsevalla pysäköintialueelta sekä Myllypuron ostarin parkkihallista.

Julkinen liikenne

  • Mellunmäkeen menevällä metrolla pääset hallin viereen Myllypuron metroasemalle.
  • Bussilla 92 pääset Itäkeskuksesta aivan hallin viereen Alakiventielle.
  • Aikataulut ja linjat löydät helpoiten HSL:n Reittioppaasta.

Tiedot

Päivämäärä:
17 maaliskuun
Aika:
11:00 - 12:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Arena Center Myllypuro
Alakiventie 2
Helsinki, 00920
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com