Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perhevalmennus asiantuntijailta: Monikkoraskaus ja -synnytys

17 tammikuun @ 17:00 - 19:00

Perhevalmennuksen ensimmäisessä osuudessa erikoislääkäri kertoo monikkoraskaudesta lääke- ja tilastotieteellisestä sekä biologisesta näkökulmasta. Kätilö kertoo odotuksesta ja synnytyksestä, siihen valmistautumisesta sekä sairaalassaolosta (erityisesti HUS / Naistenklinikka).

Tilaisuuteen voivat osallistua kaikki monikko-odottajat tulevasta synnytyssairaalasta riippumatta. Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Perhevalmennus toteutetaan verkkotapahtumana Teams-ympäristössä ja  osallistuminen edellytää internet-yhteyttä ja voi käyttää selainta tai puhelimessa maksutonta appia.  Tapahtumaa ei tallenneta.

Suosittelemme tutustumaan myös Suomen Monikkoperheet ry:n tuottamaan Hyvä alku monikkovanhemmuuteen -kurssiin https://www.hyvakysymys.fi/kurssi/hyva-alku-monikkovanhemmuuteen/

Tilaisuus alkaa klo 17.00 Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n lyhellä alustuksella.

Perhevalmennuksen toinen osuus Monikkoarki, jossa on monikkovanhempia vertaistukipuhujina sekä mahdollisesti myös Imetyksen Tuki ry:n puhuja pidetään verkkotapahtumana tätä tapahtumaa seuraavilla viikoilla keskiviikkoisin 24.1. ja 31.1. klo 17-19. Näihin tapahtumiin on erilliset ilmoittautumislomakkeet.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan tällä lomakkeella https://forms.gle/y97NKZZnUcEbwiZW9

Lisätietoja perhevalmennus@hmp.fi ja https://www.facebook.com/hmp.monikkoperhevalmennus

Tiedot

Päivämäärä:
17 tammikuun
Aika:
17:00 - 19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

HMP Perhevalmennus
Sähköposti
perhevalmennus@hmp.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto