Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Perhevalmennus: Monikkoarki 1. ilta

2 helmikuun @ 17:00 - 19:00

Perhevalmennus järjestetään Teams-tapahtumana. Monikkoarki-osuus jaetaan kahdelle illalle ke 2.2. ja 9.2. 

Monikkovanhemmat kertovat omien kokemustensa pohjalta mm. monikkojen odotuksesta, synnytyksestä, imetyksestä ja alkuajoista kotona. Lisäksi aiheina voi olla esim. isän rooli, sisarusten huomioonottaminen, kodin hankinnat ja järjestelyt sekä erilaiset käytännön vinkit.

Tilaisuuteen voivat osallistua kaikki monikko-odottajat tulevasta synnytyssairaalasta riippumatta. Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan on tarpeen, linkki Teams-tapahtumaan lähetetään vain ennakkoon ilmoittautuneille.

Imetyksen Tuki ry on mukana joko tässä illassa tai 9.2. kertomassa sekä monikojen imetyksestä että imetykseen yleisesti liittyvistä asioista. Varmistamme tämän lähemmin.

Vertaistuki-iltoihin ilmoittaudutaan erikseen. Keskiviikon 2.2. vertaistuki-iltaan ilmoittaudutaan tällä lomakkeella https://forms.gle/SXVGDMKDvZVGbNTDA ja 9.2. vertaistuki-iltaan tällä lomakkeella https://forms.gle/sx7wpRG3LEJLnXXv5

Kannattaa seurata myös yhdistyksen tiedotusta  https://www.facebook.com/helsinginseudunmonikkoperheet/  ja https://www.facebook.com/hmp.monikkoperhevalmennus/

Lisätietoja tarvittaessa perhevalmennus@hmp.fi

Tiedot

Päivämäärä:
2 helmikuun
Aika:
17:00 - 19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

HMP Perhevalmennus
Sähköposti:
perhevalmennus@hmp.fi
Kotisivu:
https://www.facebook.com/hmp.monikkoperhevalmennus