Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perhevalmennus: Monikkoarki 2

22.11.2023 @ 17:00 - 19:00

Perhevalmennus järjestetään Teams-tapahtumana. Monikkoarki-osuus jaetaan kahdelle illalle ke 15.11. ja 22.11.  Kumpaankin iltaan ilmoittaudutaan erikseen.

Monikkovanhemmat kertovat omien kokemustensa pohjalta mm. monikkojen odotuksesta, synnytyksestä, imetyksestä ja alkuajoista kotona. Lisäksi aiheina voi olla esim. isän rooli, sisarusten huomioonottaminen, kodin hankinnat ja järjestelyt sekä erilaiset käytännön vinkit.

Tilaisuuteen voivat osallistua kaikki monikko-odottajat tulevasta synnytyssairaalasta riippumatta. Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan on tarpeen, linkki Teams-tapahtumaan lähetetään vain ennakkoon ilmoittautuneille.

Imetyksen Tuki ry:n edustaja on 15.11. vertaistuki-illassa kertomassa sekä monikkojen imetyksestä että imetykseen yleisesti liittyvistä asioista.

Vertaistuki-iltoihin ilmoittaudutaan erikseen. Keskiviikon 15.11. vertaistuki-iltaan ilmoittaudutaan tällä lomakkeella https://forms.gle/5MboMA4DNjvfKoE66  ja 22.11. vertaistuki-iltaan tällä lomakkeella https://forms.gle/8Ni8RTDzTxxoQmvM7

Kannattaa seurata myös yhdistyksen tiedotusta  https://www.facebook.com/helsinginseudunmonikkoperheet/  ja https://www.facebook.com/hmp.monikkoperhevalmennus/

Lisätietoja tarvittaessa perhevalmennus@hmp.fi

Tiedot

Päivämäärä:
22.11.2023
Aika:
17:00 - 19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

HMP Perhevalmennus
Sähköposti
perhevalmennus@hmp.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto