Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Perhevalmennus osa 1: Monikkoraskaus ja -synnytys

25 elokuun @ 17:00 - 19:00

Perhevalmennuksen ensimmäisessä osuudessa Naistenklinikan synnytysosaston lääkäri kertoo monikkoraskaudesta lääke- ja tilastotieteellisestä sekä biologisesta näkökulmasta. Kätilö kertoo odotuksesta ja synnytyksestä, siihen valmistautumisesta sekä sairaalassaolosta (erityisesti HUS / Naistenklinikka).

Tilaisuuteen voivat osallistua kaikki monikko-odottajat tulevasta synnytyssairaalasta riippumatta. Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Perhevalmennus toteutetaan verkkotapahtumana (Teams). Tapahtumaa ei tallenneta. Ilmoittautuminen avataan viimeistään elokuun alussa.

Suosittelemme tutustumaan myös Suomen Monikkoperheet ry:n tuottamaan Hyvä alku monikkovanhemmuuteen -kurssiin https://www.hyvakysymys.fi/kurssi/hyva-alku-monikkovanhemmuuteen/

Tilaisuus alkaa klo 17.00 Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n lyhellä alustuksella.

Perhevalmennus osa II: Monikkoarki – imetyksen tuki ja monikkovanhempia vertaistukipuhujina pidetään myös verkkotapahtumana kahtena iltana 1.9. ja 8.9. klo 17-19. Näihin iltoihin ilmoittaudutaan erikseen. Näistä tulee myöhemmin myös omat tapahtumasivunsa. Vertaistuki-iltojen lisäksi pyritään järjestämään verkkotapahtumana ammattilaisen (kätilö) vetämä keskusteluilta pienelle ryhmälle.

Syksyllä pidetään myös toinen valmennusjakso, olettavasti marras-joulukuussa ja  tapahtumat julkaistaan kun aikataulu saadaan asiantuntijoiden kanssa sovittua.

Lisätietoja perhevalmennus@hmp.fi ja https://www.facebook.com/hmp.monikkoperhevalmennus

Tiedot

Päivämäärä:
25 elokuun
Aika:
17:00 - 19:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

HMP Perhevalmennus
Sähköposti:
perhevalmennus@hmp.fi
Kotisivu:
https://www.facebook.com/hmp.monikkoperhevalmennus