Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Monikkoperheiden pikkujoulut

28 marraskuun @ 14:00 - 16:00

Koko perheen lämminhenkiset pikkujoulut Rastilan kartanossa, Cafe Monamissa, sunnuntaina 28.11.2021. Mukavaa yhdessäoloa ja joulupuuroa!

Ohjelmassa seuraavaa (muutokset mahdollisia):
klo 14.00 ovet avataan
klo 14.25 tilaisuuden avaus
klo 14.30 tonttutytöt tuovat joulutunnelmaa
klo 15.15 joulupuuro, glögi tai mehu ja piparit
klo 16.00 juhlat päättyvät

Ennakkoilmoittautuminen 31.10. – 17.11.2021 (tilaamme tarjoilut ilmoittautuneiden määrän mukaan). Muista ilmoittaa osallistujamäärä (lapset ja aikuiset), ilmoittajan yhteystiedot (myös sähköpostiosoite) ja mahdolliset ruoka-aineallergiat (joulupuuro on laktoositon).

Tapahtumiin ilmoittautuminen Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivun kautta (sivu näkyy, kun on rekisteröitynyt sivuston käyttäjäksi ja on sisäänkirjautuneena sivustolle). Sivu löytyy sivuston päävalikosta Jäsenille-kohdan alta.

Tapahtuma on vain Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n jäsenille ja ilmoittautuneiden jäsenyys tarkistetaan. Vuoden 2021 jäsenmaksu tulee olla maksettuna voidakseen osallistua tapahtumaan. Tapahtuma on jäsenperheille maksuton.

Huom! Tapahtumaan mahtuu 80 osallistujaa. Jos ilmoittautuneita on enemmän, niin osallistujat pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Seuraamme ilmoittautumistilannetta ja ilmoitamme, jos kaikki halukkaat eivät mahdu tapahtumaan mukaan. Ilmoitathan mahdollisesta osallistumisen peruutuksesta tapahtuma.hmp@gmail.com

Muista merkata tapahtuma kalenteriisi!

Tiedot

Päivämäärä:
28 marraskuun
Aika:
14:00 - 16:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Rastilan kartano
Karavaanikatu 4
Helsinki, 00980
Kotisivu:
https://cafemonami.fi/etusivu

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi