Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Seikkailupuisto Korkee – Kantoradat & Latvaradat

26.5.2019 @ 13:00 - 16:00

Seikkailupuisto Korkee on koko perheen ekologinen köysiseikkailupuisto, josta löytyy haastetta eritasoisille seikkailijoille eläviin puihin rakennettuilla radoilla. Lasten Kanto-radat on rakennettu kompaktisti toistensa läheisyyteen ja muiden suorituksia on helppo seurata ja ohjata maan tasalta vieressä kulkien. Tämä on tosi kiva tapahtuma, jossa tapaa muita monikkoperheitä ja voi tutustua kiipeilyn lomassa.

Osallistujia odottavat juuri lapsille suunnitellut kolme hauskaa ja haastavaa KORKEE kanto –seikkailurataa, joilla on 20 tehtävää ja vaijeriliukua. Osallistujilla pitää olla mukana täysi-ikäinen huoltaja mukana (1 huoltaja/4 seikkailijaa). Varusteiksi tarvitset: tukevapohjaiset kengät (ei crocs tai sandaalit), normaalit ulkoiluvaatteet sekä iloisen seikkailijan meininingin! Kantoradoilla kiipeilijän pitää olla 90-140 cm pitkä ja alle 40 kg.

Kanto-seikkailuradoille on varattu oma aika monikkoperheiden lapsille klo 13 alkaen. Osallistumismaksu 10 e / lapsi. (normaalihinta 15 e).

Jäsenten toiveiden mukaisesti paikkoja on varattu myös Latva-radoille, jossa seikkailijoiden vähimmäispituus on 120 cm, ja joissa riittää haastetta aikuisillekin! Huomioi, että alle 10-vuotiailla on oltava aikuinen mukana. Latvaradoilla jäsenhinta on 20 e / hlö.

Tutustu ratoihin ja niiden turvallisuusohjeisiin täällä.

Ilmoittautuminen Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivulla 4.4. – 23.5.2019. Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivu näkyy Jäsenille-osiossa sisäänkirjautuneille käyttäjille.

Peruuta osallistuminen viimeistään 23.5. Tapahtuman osallistumismaksu maksetaan seikkailupuiston kassalle.

Tiedot

Päivämäärä:
26.5.2019
Aika:
13:00 - 16:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Seikkailupuisto Korkee
Mustikkamaanpolku 2
Helsinki,