Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Shoppailuilta KappAhl Forumissa

12.11.2016 @ 18:00 - 20:30

Toivetapahtuma järjestetään taas – shoppailuilta Kappahlissa! Nyt pääsee ostoksille rauhassa, ilman sylillistä lapsia tai ruuhkaa sovituskoppeihin, ja vieläpä edullisesti ja erittäin hyvässä seurassa! Tervetuloa raikastamaan vaatekaapin sisältöä ja hankkimaan vaatetusta pikkujouluihin ja talven juhliin sekä arkisiinkin päiviin. Voit vaikka hankkia vielä isänpäiväksi pehmeän paketin.

Helsingin Forumin KappAhl tarjoaa meille exclusive-ostosillan: liikkeen sulkiessa ovensa muulta yleisöltä klo 18 ystävällinen henkilökunta jää auttamaan meitä vaatevalinnoissamme. Valikoima kattaa niin naisten, lasten kuin miestenkin vaatteet ja asusteet. Jotta päätöksenteko olisi helppoa, saamme 30 % alennusta kaikista tuotteista. Kiireettömän ostosillan kruunaa pikkusuolaiset ja juomatarjoilu. Voiko shoppailu olla enää mukavampaa?

Tilaisuus on ensisijaisesti HMP:n jäsenille, mutta jäsen voi ottaa mukaan muutaman ystävän. Myös jäsenperheiden lapset ovat tervetulleita tekemään omat vaatevalintansa. Ennakkoilmoittautuminen 9.11. mennessä Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivulta (näkyy jäsenille sisäänkirjautuneena sivustolle). Kaikki mahtuvat mukaan, mutta Kappahl tarvitsee osallistujamäärän tarjoilua varten. Voit ilmoittaa mukaan myös teinejä tai lapsia. Jos heitä ei ole mukana, niin valitse lasten määräksi 0.

Huom! Unohditko ilmoittautua? Ei hätää – voit ilmoittautua vielä sähköpostitse tapahtuma@hmp.fi.

Voit ilmoittautua mukaan nyt jo, muistuttelemme sitten lähemmin tapahtumasta.

Sisäänkäynti myymälän pääsisäänkäynnistä Forumin 2. kerroksessa.

Kysymykset tapahtumasta tapahtuma@hmp.fi

Tiedot

Päivämäärä:
12.11.2016
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

KappAhl Forum
Mannerheimintie 14
Helsinki,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi