Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuningas Kustaa III:n aarre -seikkailukierros

18.6.2022 @ 14:00 - 15:30

8€ - 12€

Kuningas Kustaa III on saapunut Tukholmasta valtakuntansa itäiseen osaan hoitamaan Viaporin merilinnoitukseen asioita. Linnoituksessa nukutun yön aikana on kuitenkin tapahtunut jotain hirvittävää. Hänen majesteettinsa aarrearkku kallisarvoisine sisältöineen on ryöstetty. Kuningas on suunniltaan ja hämmennystä vain lisää upseerikerholta löytynyt ilkeämielinen uhkauskirje.  Hänen kuninkaallinen korkeutensa on rauhaa ja taiteita rakastava omaperäinen ylimys, jonka saavutuksia koko kansa ihailee.  Kuka siis voisi hautoa kuningasta vastaan petollisia suunnitelmia ja minkä ihmeen takia? Kiperän arvoituksen ratkaisemiseksi tarvitaan nyt apua. Mittaamattoman arvokas aarre on löydettävä!

Värväydy mukaan kuninkaalliseen etsintäjoukkoon! Seikkailu vie sinut vehreistä puistoista hämäriin tunneleihin ja vanhan merilinnoituksen bastioneiden uumeniin.

Kuningas Kustaa III:n aarre on historialliseen taustatietoon perustuva, lapsille (6–13 vuotta) suunnattu seikkailukierros, joka sopii hyvin myös aikuisille. Kierros vie osallistujat jännittävälle aikamatkalle 1700-luvun Viaporiin. Johtolankoja seuratessaan ja vihjeitä ratkoessaan seikkailijat kohtaavat mielenkiintoisia henkilöitä ja erikoisia sattumuksia aikojen takaa. Kierroksella tutustutaan Suomenlinnaan ja 1700-lukuun hauskalla ja elämyksellisellä tavalla.

Kierros alkaa Suomenlinnan Tykistölahden kioskin edustalta. Suomenlinnaan pääsee Saaristokuljetuksen vesibussilla tai HSL:n lautalla Kauppatorilta (venematka ei kuulu lipun hintaan). Kierros kestää noin 1,5 tuntia.

Lapsilla tulee olla oma aikuinen mukana kierroksella ja he ovat mukana olevan aikuisen vastuulla. Kierroksen reitti ei sovellu hyvin lastenrattaille ja liikuntaesteisille. Kierroksella kuljetaan vaihtelevassa maastossa ja tunneleissa. Reitin varrella on ylä- ja alamäkiä. Tiet ovat hiekka- tai kivipäällysteisiä. Lisätietoa Suomenlinnasta ja siellä liikkumisesta löytyy Suomenlinnan hoitokunnan internetsivuilta. Varustautuminen: oma taskulamppu, sään mukainen vaatetus ja hyvät jalkineet.

Kierros toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 25. Ryhmään voidaan ottaa enintään 50 osallistujaa.

Lippujen hinnat ovat 8 eur/lapset  ja 12 eur/aikuiset (normaalihinta 13/15 eur). Tapahtumaan osallistuminen laskutetaan jäsenrekisterin kautta tapahtuman jälkeen 7 pv maksuajalla.

Ilmoittautuminen jäsenrekisterin https://flomembers.com/helsingin-seudun-monikkoperheet kautta tai sähköpostitse tapahtuma.hmp@gmail.com 9.6.2022 mennessä.

Vuoden 2022 jäsenmaksun pitää olla maksettuna ennen tapahtumaa. Voit tarkistaa jäsenmaksusi tilan Flomembers-jäsenrekisterissä Laskut-välilehdellä.

Peruutukset viimeistään 9.6., jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut sitoutuu maksamaan ilmoittautumisensa mukaisen osallistujamäärän, jos ilmoitetut eivät pystykään osallistumaan eikä yhdistyksen kautta löydy toisia tulijoita. Yhdistyksen jäsenperheiden ulkopuolisia voidaan ottaa tapahtumaan mukaan, mikäli vapaita paikkoja on.

 

Tiedot

Päivämäärä:
18.6.2022
Aika:
14:00 - 15:30
Hinta:
8€ - 12€
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Suomenlinna
Tykistölahti, Suomenlinna
Helsinki, 00190
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com