Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Taikatemppuja verkossa

29.11.2020 @ 15:00 - 15:30

Pikkujoulutaikuutta on tänä vuonna tarjolla verkkotapahtumana! Tervetuloa mukaan katsomaan taikuri Kristian Backmanin maaginen taikashow!

Toivomme, että ainakin osalla yleisöä on mahdollisuus katsoa esitystä niin, että pystyyy laittamaan oman mikin ja kameran tarvittaessa päälle, jotta taikuri näkee ja kuulee yleisön.

Esitystä suositellaan yli 6-vuotiaille / kouluikäisille, vanhempien oman arvion mukaan.

Taikuri opettaa lapsille helpon ja nopean tempun, jonka he itse voivat harjoitella. Esityksen jälkeen osallistujille toimitetaan linkki pidempään videoon, jossa opetetaan muita helppoja ja nopeita temppuja, joiden tekeminen onnistuu kotoa löytyvillä välineillä.

Osallistuja tarvitsee internetyhteyden ja selaimen, tapahtuma pidetään Teams-tapahtumana.

Ilmoittaudu viimeistään 29.11.2020 klo 14:30 mennessä sähköpostitse tapahtuma@hmp.fi -osoitteeseen. Ilmoita viestissä osallistuvien lasten määrä.

Muistathan peruuttaa ilmoittautumisen, mikäli ette voikaan osallistua. Osallistujille lähetetään ilmoittautumisessa annettuun sähköpostiosoitteeseen linkki tapahtumaan tapahtumapäivänä.

Tapahtuma on vain yhdistyksen jäsenperheille ja maksuton.

Tiedot

Päivämäärä:
29.11.2020
Aika:
15:00 - 15:30
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com