Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teatteri Hevosenkenkä – Herra Hakkarainen seikkailee

17.3.2019 @ 13:00 - 14:00

8€

Tervetuloa HMP:n yksityisnäytökseen katsomaan esitystä Herra Hakkarainen seikkailee!

Herra Hakkarainen on maailman kuuluisin unissakävelijä, joka joutuu öisillä retkillään mitä kummallisimpiin tilanteisiin. Hakkaraisen ystävä Masa Marsu auttaa häntä pääsemään yöseikkailuiltaan aamuksi kotiin. Kommelluksia riittää, ja ystävykset joutuvat myös selvittämään kuka varastaa kaupunkilaisten kultalusikoita.

Tassulan kaupungin värikkäät hahmot heräävät henkiin Teatteri Hevosenkengän esityksessä, josta ei vauhtia ja huumoria puutu. Mauri Kunnaksen maailmaa kunnioittavassa esityksessä upeat nuket ja runsas lavastus tarjoavat silmänruokaa pienille ja isoille teatterin ystäville!

Käsikirjoitus ja ohjaus: Patrik Drake
Rooleissa: Eero Ahre, Pekka Heiman ja Thomas Bäckmann

Lipun hinta on yhdistyksen jäsenperheille 8 euroa / henkilö ja muille 10 euroa / henkilö (lipun normihinta 14,50).  Hintaan sisältyy jäätelöpuikko tai kahvi. Esityksen suositusikä on 3-vuotiaasta ylöspäin. Kesto noin 50 min.

Ilmoittautuminen 22.1. – 14.3.2019 Jäsenille-osion sähköisellä ilmoittautumislomakkeella (sivu Tapahtumiin ilmoittautuminen näkyy, kun on rekisteröitynyt sivuston käyttäjäksi ja on sisäänkirjautuneena sivustolle).  Viimeinen peruutuspäivä on 12.3.2019. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut sitoutuu lunastamaan liput, jos hän ei pystykään käyttämään lippuja eikä lipuille ei löydy toista käyttäjää. Liput laskutetaan jäseniltä 16.3.2019 ja laskulle tulee 7 pv maksuaika.

 

Tiedot

Päivämäärä:
17.3.2019
Aika:
13:00 - 14:00
Hinta:
8€
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Teatteri Hevosenkenkä
Juhannusmäki 2
Espoo,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi