Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Toiminnallinen vatsalihasluento

tammikuu 21 @ 13:00 - 15:30

Eikö vatsasi tunnu olevan entisellään raskauden jälkeen? Tuntuuko että et saa hallintaa keskivartaloosi niinkuin ennen? Kipeytyykö selkä? Raskaana ollessa vatsalihakset joutuvat kovaan venytykseen, etenkin monikkoraskauksissa. Synnytyksen jälkeen vatsa ei aina palaudu ennalleen vaan saattaa näyttää kuin olisit edelleen raskaana.

Tule oppimaan suorien vatsalihasten erkaantumasta ja harjoittelemaan erilaisia vatsalihasharjoitteita. Mukaan voivat osallistua niin raskaana olevat kuin synnyttäneet. Luennon pitää monikkoäiti ja fysioterapeutti Mari Camut, joka on tehnyt fysioterapeutti opintojensa lopputyön suorien vatsalihasten erkaantumasta synnyttäneillä naisilla ja siihen soveltuvista vatsalihasliikkeistä. Mari myös kuntouttaa asiakkaita, joilla on vatsalihasten erkaantumaa tai lantionpohjan toimintahäiriöitä.

Ota mukaan rennot ja lämpimät vaatteet sekä villasukat. Joogatilasta löytyy matot ym. tarvittavat lisävarusteet.

Osallistumismaksu 15 e / yhdistyksen jäsen laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä 18.1. ja laskulle tulee 7 pv maksuaika. Ilmoittautuminen on avoinna 2.1. – 18.1.2017 Jäsenille-osion Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivulla, joka näkyy jäsenille sisäänkirjautuneena. Viimeinen peruutuspäivä on 16.1. ja osallistumismaksu laskutetaan peruutuksesta huolimatta tämän jälkeen, mikäli tilalle ei saada uutta osallistujaa. Ryhmään mahtuu 25 monikkoäitiä. Jos ryhmä ei täyty yhdistyksen jäsenistä, niin ryhmään voidaan ottaa yhdistyksen ulkopuolisia osallistujia 25 eur osallistumismaksulla.

Lisätietoja tapahtumasta tarvittaessa tapahtuma@hmp.fi

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
tammikuu 21
Aika:
13:00 - 15:30
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Joogatila
Laajalahdentie 20
Helsinki,
+ Google Map
Kotisivu:
http://joogatila.weebly.com