Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tunnetaitojen tukeminen monikkoperheissä -webinaari

16.5.2021 @ 16:00 - 17:30

Miten tukea lapsen tunnetaitojen kehitystä monikkoperheissä? Miten käsitellä lapsen kanssa sisarussuhteissa herääviä moninaisia tunteita mustasukkaisuudesta vihaan ja rakkauteen? Miten vahvistaa tärkeitä sosiaalisia taitoja, kuten jakamista, vuoron odottamista ja ongelmanratkaisua? Miten vahvistaa ja vaalia läheisiä ja myönteisä suhteita niin sisarusten kuin vanhempien ja lasten välillä?

Näitä kysymyksiä käsitellään Tunnetaitojen tukeminen monikkoperheissä -webinaarissa sunnuntaina 16.5. klo 16-17.30.

Webinaarin ensimmäinen 30 min on suunnattu lapsille n. 4-10 v ja loput 60 min vanhemmille (tässä osuudessa pyrkivät huomioimaan kaiken ikäiset lapset). Kumpikin osuus sisältää konkreettisia työkaluja ja tehtäviä, jotka auttavat soveltamaan läpikäytyjä asioita suoraan omaan arkeen.

Kouluttaja Julia Pöyhönen on lasten kehityksen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistunut psykologi. Kollegansa Heidi Livingstonin kanssa hän on kehittänyt laajasti tunnetaitomateriaalia perheille, varhaiskasvatukseen ja lapsiryhmiin. Fanni-tunnetaitosarjan lisäksi he ovat luoneet Ympyräiset-tunnetaito-ohjelman ja Empatiataikurit-ohjelman ammattikasvattajille sekä Tunnetaitojen käsikirjan kodin tunnekasvatuksen avuksi. Lisätietoja familyboost.fi

Webinaari on Pohjois-Karjalan Monikkoperheet ry:n järjestämä ja osallistujina useiden monikkoperheyhdistyksien jäsenperheitä ympäri Suomen.

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista ja se on yhdistyksen jäsenille maksuton. Linkki webinaariin lähetetään sähköpostitse kaikille 2021 jäsenmaksun maksaneille 13.5.  Samalla lähetetään linkki nettilomakkeeseen, jolla toivomme osallistuneiden ilmoittavan osallistumisestaan ja antamaan lyhyen palautteen tapahtumasta. Tarkista tarvittaessa sähköpostisi mainos- ja roskapostilaatikko!

Tapahtuman jälkeen tallenne tehtävineen ja vinkkeineen on katsottavissa 1 kk ajan. Toimitamme myöhemmin koko jäsenistölle linkin tallenteeseen.

 

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
16.5.2021
Aika:
16:00 - 17:30

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com