Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työelämän ABC -workshop

26.9.2020 @ 14:00 - 15:00

Onko poikkeuksellinen tilanne saanut tai pistänyt sinut miettimään uutta suuntaa työelämässä? Tai kaipaatko uutta potkua urallesi muuten vaan ja työnhaun kiemurat ihmetyttävät?

Tule lauantaina 26.9.2020 klo 14-15 saamaan vastauksia ja vinkkejä  mieltäsi vaivaaviin kysymyksiin rekrytoinnin ja uravalmennuksen ammattilaisen kanssa sparraamalla.

Yhdistyksemme jäsen Annukka Tervo on työpsykologi, coach ja suorahakukonsultti. Hänen ammatillisena missionaan on omalta osaltaan vaikuttaa siihen, että ihmiset pystyisivät viihtymään töissään mahdollisimman hyvin löytämällä omanlaisen urapolun. Hän on lukenut kymmeniä tuhansia hakudokumentteja ja haastatellut tuhansia kandidaatteja lähes joka toimialan organisaatioihin 12 vuoden aikana, ja on nyt luvannut kertoa työnhausta hakuprosessin toiselta puolelta tarkasteltuna. Lähetäthän kysymyksesi Annukalle ennakkoon, jotta saat iltapäivän sessiosta parhaan irti! Ilmoittautuneet saavat vahvistusviestissä linkin lomakkeeseen, jolla kysymykset lähetetään.

CV-klinikka on järjestetty aiemmin useaan kertaan live-tapahtumana ja osallistujat ovat olleet todella tyytyväisiä sen antiin ja saamaansa apuun.

Tilaisuus on maksuton  ja vain yhdistyksen jäsenille. Workshop toteutetaan näillä näkymin Google Meets tai Teams-alustalla.

Ilmoittautuminen 16.- 25.9.2020 sivustolle sisäänkirjautuneille näkyvällä Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivulla.

Tiedot

Päivämäärä:
26.9.2020
Aika:
14:00 - 15:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com