Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Asiaa lapsen unesta ja vertaistukea

18 toukokuun @ 17:00 - 19:00

Tervetuloa Sleepyn Maria Österbergin vinkeistä vauvan ja pikkutaaperon uneen maanantaina 18.5. kello 17-19!

HMP:n jäsenille avoin verkkotapahtuma Go to Meeting -palvelussa antaa katsauksen ja vinkkejä lapsen nukkumiseen ensimmäisinä vuosina. Aikaa jää myös keskustelulle ja kysymysten esittämiselle – nyt on siis oiva tilaisuus saada vinkkejä parempiin uniin kotona, vaikka jo ennenkin lasten syntymää. Ilmoittautuneet saavat linkin lyhyeen kyselylomakkeeseen, jolla toivotaan lähetettävän tiedot minkä ikäisen lapsen uniasiat kiinnostavat eniten sekä ennakkokysymykset Marialle.

Luennoitsijalla on kokemusta myös kaksosten ja myös muutamien kolmosten unesta, ja hän osaa huomioida monikoiden tuomat erityispiirteet.

Tapahtuma on yhdistyksen jäsenille maksuton! Ilmoittautua voit jo nyt, viimeistään kuitenkin 17.5. Ilmoittautuneet saavat aamupäivällä ennen tapahtumaa linkin, jolla pääsevät mukaan verkkotapahtumaan. Go to Meeting -tapahtumaan voi osallistua nettiyhteyden kautta millä vaan laittella. Mobiiliapplikaatio on saatavilla ilmaiseksi iOS- & Android-puhelimille.

Asiantuntijana Maria Österberg, Sleepyn perustaja, Suomen ja Pohjoismaiden ensimmäinen sertifioitu Baby Sleep Consultant:​ “Valvottuani esikoiseni kanssa yli kaksi vuotta, ja kärsittyäni todella kokonaisvaltaisesta, koko perheemme elämään vaikuttaneesta uupumuksesta, päätin toista lastamme odottaessa tehdä jotain toisin, alusta alkaen. Luin kaiken käsiini saamani kirjallisuuden unesta ja nukkumisesta, mutta olin melkoisen pyörälläni; Tietoa oli kyllä saatavilla paljon, mutta se oli usein kovin ristiriitaista, enkä oikein tiennyt mihin lähteeseen uskoa. Pystyisinkö minä itse vaikuttamaan millainen nukkuja tulevasta vauvastani kasvaisi, vai syntyikö hän automaattisesti joko hyväksi tai huonoksi nukkujaksi? Kenen oppeihin oikein uskoa, ja olisiko unikoulu ainut ratkaisu, vai voisiko hyväksi nukkujaksi ehkä sittenkin oppia hieman lapsentahtisemmin pienemmissä askelissa?

Lopulta päätin ottaa asiasta perusteellisesti selvää, ja aloittaa opinnot aiheen piirissä. Emma Purduen sekä BSC:n opastuksella sain oivaltaa sen ihanan tosiasian, ettei väsymyksen tarvitse kuulua vanhemmuuteen, ja että jokaisella lapsella ja vanhemmalla on oikeus nukkua yönsä hyvin. Opin, että nukkumaan voi ja kannattaa opetella lempeästi ja turvallisesti jo elämän ensimmäisistä viikoista lähtien yhdessä vauvasi kanssa. Oivalsin myös, että nukkuminen on kokonaisvaltaista; Että hyviin uniin vaikuttavat terveiden unitottumusten ja oikean uniympäristön lisäksi myös mm. päivän rytmitys sekä lapsen ruokavalio, eikä pelkkä unikoulu aina ollut ratkaisu uniongelmiin. Tiesin, että olin löytänyt unesta kutsumukseni, jonka halusin jakaa kaikkien lapsiperheiden kanssa!”

Tervetuloa!

Ilmoittautuneille on lähetetty linkki tapahtumaan sähköpostitse su 17.5. Jos et löydä tätä viestiä, niin ota yhteyttä tapahtuma@hmp.fi!

Tiedot

Päivämäärä:
18 toukokuun
Aika:
17:00 - 19:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi