Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ensimmäinen joulutonttu -nukketeatteri

19.12.2021 @ 17:00 - 18:00

5€

Tervetuloa yhdistyksen yksityisnäytökseen, jossa Ensimmäinen tonttu johdattelee meidät jouluun.

Jouluinen tarina siitä, miten joulutontut muuttivat Korvatunturille ja miten Joulupukista tuli Se Joulupukki. Mukana tarinassa on myös erittäin pieni, mutta hyvin rohkea Hömötiainen Säihky ja kaksi pöhköä pupua, sekä Lapin noita Staalo, joka yrittää viedä joulun. Ensimmäinen tonttu on tarina ystävyydestä, uskosta hyvyyteen ja rohkeudesta, rohkeudesta laittaa itsensä peliin rakkaidensa puolesta. Ja joulusta. Tuosta taianomaisesta ajasta, jolloin rakkaus ja rakkaat ovat aivan erityisesti läsnä.

Esitystä suositellaan yli 3-vuotiaille. Kesto n. 45 min. Esitys on yhdistyksen yksityisnäytös.

Liput myydään ensisijaisesti yhdistyksen jäsenperheille 5 e/kpl. Mikäli lippuja jää varaamatta, niin niitä voidaan myydä jäsenien kautta ulkopuolisille hintaan 10 e/kpl aikaisintaan 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Lipun hintaan sisältyy teatterilla pipari ja mehu tai kahvi ennen tai jälkeen esityksen.

Teatteri Hevosenkenkä, Juhannusmäki 2, Espoo

Ilmoittautuminen viimeistään 17.12.2021  Jäsenille-osion Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivun kautta (sivu on käytettävissä, kun on rekisteröitynyt www.hmp.fi-sivuston käyttäjäksi ja on sisäänkirjautuneena sivustolle. Sivu löytyy päävalikko kohdan Jäsenille alta). Aiempien ilmoittautumisten peruutus viimeistään 12.12.2021, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut sitoutuu maksamaan varaamansa liput, jos hän ei pystykään käyttämään lippuja eikä lipuille ei löydy toista käyttäjää yhdistyksen kautta. 12.12. jälkeen ilmoittautuneille varaus on sitova. Liput laskutetaan jäseniltä 20.12. ja laskulle tulee 7 pv maksuaika.

Lisätietoja tapahtuma@hmp.fi

Esitystä suositellaan uli 3-vuotiaille ja sen kesto on noin 45 min.

Tiedot

Päivämäärä:
19.12.2021
Aika:
17:00 - 18:00
Hinta:
5€
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Teatteri Hevosenkenkä
Juhannusmäki 2
Espoo,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com