Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään painamalla kalenteri-ikonia ja valitsemalla kuukausi.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talvisirkus Vauhti

6.1.2022 @ 13:00 - 15:00

25€

Talvisirkus Vauhdin kyydissä liu’utaan suurkaupungin vilinään ja salaperäisille sivukujille. Kaupungin katukuva vaihtuu välillä talvisiin maisemiin kun matka taittuu vauhdilla – fillareilla, rullaluistimilla, tasapainoskoottereilla tai rattikelkalla. Lue lisää esityksestä https://www.hurjaruuth.fi/talvisirkus/

Talvisirkus esityksen kesto on noin 2 h sis väliajan. Ikäsuositus on 3+. Esityspaikka on Suvilahden Kattilahalli, Sörnäisten rantatie 22, Helsinki.

Lippujen hinta on 25 euroa, sama hinta aikuisille ja lapsille (norm. hinnat lapset 26 / aik 37) . Voit varata muutaman lipun oman perheeen lisäksi myös isovanhemmalle, serkulle tai kummitädille jne. Ilmoittautuminen tehdään lomakkeella, johon on linkki Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivulla (sivuston valikossa Jäsenille-kohdan alla, sivu näkyy vain sivustolle sisäänkirjautuneille yhdistyksen jäsenille).

Ilmoittautuminen ja peruutus viimeistään 7.12.2021, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli ilmoittautunut sitoutuu maksamaan varaamansa liput tammikuussa. Myös siinä tilanteessa, mikäli hän ei pystykään käyttämään lippuja, ei löydä niille itse käyttäjä eikä lipuille ei löydy toista käyttäjää yhdistyksen kautta. Mahdollisesti varauksia otetaan vastaan myös 7.12. jälkeen ja silloin varaus on sitova. Liput laskutetaan jäseniltä esityksen jälkeen ja laskulle tulee 7 pv maksuaika.

Huom! Tapahtumaan mahtuu 40 osallistujaa. Jos ilmoittautuneita on enemmän, niin osallistujat pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Seuraamme ilmoittautumistilannetta ja ilmoitamme, jos kaikki halukkaat eivät mahdu tapahtumaan mukaan. Ilmoitathan mahdollisesta osallistumisen peruutuksesta tapahtuma.hmp@gmail.com

Tämänhetkisen tiedon mukaan (12/2021) esitykseen tultaessa yli 16-vuotiaiden on esitettävä koronapassi ja kaikilta yli 12-vuotiailta edellytetään kasvomaskin käyttöä. Viestimme ajantasaiset ohjeet ennen esitystä.

Tiedot

Päivämäärä:
6.1.2022
Aika:
13:00 - 15:00
Hinta:
25€
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Suvilahden kattilahalli
Sörnäisten rantatie 22
Helsinki,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti
tapahtuma.hmp@gmail.com