Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Helsinki International Horse Show – Lasten matinea

26.10.2019 @ 09:00 - 10:15

Yhdistys saa lippuja Helsinki International Horse Show:n Helsingin kaupunki Lasten Matinea -esitykseen.  Liput on tarkoitettu ensisijaisesti HMP:n jäsenperheille.

Lauantaiaamun Lasten Matinea on perheen pienimpien ihana heppashow, jossa myös vanhemmat viihtyvät. Tänä vuonnakin on ohjelmassa Ponien Fancy Dress esteviestikilpailu sekä koko perheen vauhdikas Show, jossa pääosassa ihanat ponit ja hevoset

Lisätietoja tapahtumasta www.helsinkihorseshow.fi

Liput on tarkoitettu ensisijaisesti yhdistyksen jäsenperheille. Jos tapahtuman lähestyessä näyttää siltä, että kaikkia saamiamme lippuja ei saada jäsenistölle jaettua, niin laitamme viestiä ilmoittautuneille kavereiden / sukulaisten mukaanottamisesta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on kahtena tapahtumana, koska lippuja on kahteen eri katsomon osaan. Jos haluat kaverin kanssa samaan katsomo-osaan, niin sopikaa kumpaan lippuerään ilmoittaudutte. Tapahtuman lisätietoihin voi laittaa tiedon siitä, kenen kanssa haluaisi istua lähekkäin. Ilmoittautuminen on avoinna 4.9. – 24.10.2019

Liput jaetaan Jäähallin ulkopuolella ennen näytöksen alkua. Tarkempi aikataulu ja ohjeistus lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tapahtumaa.

Lisätietoja tapahtuma@hmp.fi

Tiedot

Päivämäärä:
26.10.2019
Aika:
09:00 - 10:15
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Helsingin jäähalli
Nordenskiöldinkatu 11-13
Helsinki,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi