Untitled

Tervetuloa Helsingin Seudun Monikkoperheet ry:n tapahtumiin

Voit vaihtaa tapahtumalistauksen kuukausittaiseen kalenterinäkymään “NÄYTÄ” valinnasta.


Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

KappAhl Forum -ostosilta PERUTTU

27.4.2019 @ 18:00 - 20:00

Huom! Tapahtuma on peruttu liian pienen osallistujamäärän takia.

Toivetapahtuma järjestetään taas – shoppailuilta Forumin Kappahlissa! Nyt pääsee ostoksille rauhassa, ilman sylillistä lapsia tai ruuhkaa sovituskoppeihin, ja vieläpä edullisesti ja erittäin hyvässä seurassa! Tervetuloa raikastamaan vaatekaapin sisältöä ja hankkimaan vaatetusta kevään ja kesän juhliin sekä arkisiinkin päiviin.

Helsingin Forumin KappAhl tarjoaa meille exclusive-ostosillan: liikkeen sulkiessa ovensa muulta yleisöltä klo 18 ystävällinen henkilökunta jää auttamaan meitä vaatevalinnoissamme. Valikoima kattaa niin naisten, lasten kuin miestenkin vaatteet ja asusteet. Jotta päätöksenteko olisi helppoa, saamme 25 % alennusta kaikista tuotteista. Kiireettömän ostosillan kruunaa pikkusyötävä ja alkoholiton juomatarjoilu. Voiko shoppailu olla enää mukavampaa?

Kevään ostosillassa uutena piristävänä lisänä mahdollisuus ottaa pikakampaus.

Tilaisuus on ensisijaisesti HMP:n jäsenille, mutta jäsen voi ottaa mukaan ystäviä tai perheenjäseniä. Myös jäsenperheiden lapset ovat tervetulleita tekemään omat vaatevalintansa.

Ennakkoilmoittautuminen 22.4. mennessä (Tapahtumiin ilmoittautuminen -sivulta (näkyy jäsenille sisäänkirjautuneena sivustolle), jotta tiedetään saadaanko tapahtumaan riittävästi osallistujia (min. 30 henkeä) . Kaikki mahtuvat mukaan, mutta Kappahl tarvitsee osallistujamäärän tarjoilua varten. Voit ilmoittaa mukaan myös teinejä tai pienempiä lapsia. Jos heitä ei ole mukana, niin valitse lasten määräksi 0.

Voit ilmoittautua mukaan nyt jo, muistuttelemme sitten lähemmin tapahtumasta.

Sisäänkäynti myymälän pääsisäänkäynnistä Forumin 2. kerroksessa.

Kysymykset tapahtumasta tapahtuma@hmp.fi

Tiedot

Päivämäärä:
27.4.2019
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

KappAhl Forum
Mannerheimintie 14
Helsinki,

Järjestäjä

HMP Tapahtumat
Sähköposti:
tapahtuma@hmp.fi